RIJEKA U 4. PRETKOLU

Kek: Zaslužili smo prolazak, bolji smo od Žiline

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Kek: Zaslužili smo prolazak, bolji smo od Žiline
08.08.2013.
u 21:39
- Žilina je bila iznimno zahtjevan i težak protivnik. Rijeka nastavlja svoj put u Europi, sad čekamo sljedećeg protivnika. Veselim se što nas čekaju još barem dvije utakmice u Europskoj ligi - rekao je Kek.
Pogledaj originalni članak

Matjaž Kek uveo je Rijeku u četvrto pretkolo Europske lige. Riječani su na gostovanju kod Žiline odigrali 1:1 i tako s 3:2 ukupno prošli u posljednje pretkolo kvalifikacija.

- Čestitke mojim igračima, zaslužili smo prolazak jer smo bili bolji. Žilina je bila iznimno zahtjevan i težak protivnik. Rijeka nastavlja svoj put u Europi, sad čekamo sljedećeg protivnika. Veselim se što nas čekaju još barem dvije utakmice u Europskoj ligi - rekao je Kek.

Zanimljivo, trener Žiline Adrian Gula smatra da je njegova momčad bila bolja.

- Igrali smo odlično, posebno u prvom dijelu. Mislim da smo bili bolji od Rijeke. Igrali smo aktivno, napadali, ali nismo uspjeli zabiti - rekao je trener slovačke momčadi.

Martin Dubravka, vratar Žiline, je opisao situaciju kod gola Pokrivača.

- Dogovorili smo se da ćemo krenuti agresivno. Dali smo sve od sebe i to nam nitko ne može uzeti. Šteta što je ovako završilo. Kod gola je bilo puno igrača ispred mene, a lopta je bila išla brzo. Morali smo to blokirati - smatra vratar Žiline.

>> Rijeka prolazi dalje! U gostima kod Žiline odigrala 1:1

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.