FINAL FOUR

Karačićev Kielce bolji od Štrlekovog Veszprema, oba Hrvata briljirala

Foto: Kevin Domas / Panoramic / Bestimage
Karačićev Kielce bolji od Štrlekovog Veszprema, oba Hrvata briljirala
18.06.2022.
u 17:30
U redovima Kielcea hrvatski play Igor Karačić zabio je pet golova, a najefikasniji je bio Moryto s osam pogodaka. Kod Vezsprema najbolji hrvatski igrač Manuel Štrlek sa sedam golova
Pogledaj originalni članak

Rukometaši poljskog Viva Kielcea prvi su finalisti Lige prvaka nakon što su u Koelnu svladali mađarski Telecom Veszprem s 37-35 (16-18).

U utakmici s puno golova Mađari su vodili cijelo prvo poluvrijeme, a Kielce je početkom drugog dijela serijom 4-0 i spektakularnim obranama vratar Wolffa otišlo na prednost od tri gola razlike (23-20) , što su sačuvali dokraja.

U redovima Kielcea hrvatski play Igor Karačić zabio je pet golova, a najefikasniji je bio Moryto s osam pogodaka. Kod Vezsprema najbolji hrvatski igrač Manuel Štrlek sa sedam golova.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.