DOLAZE NOVE GENERACIJE

Kapetan komentirao hoće li se oprostiti od reprezentacije

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Hrvatska Francuska EP rukomet 2018.
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Hrvatska - Francuska
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Hrvatska - Francuska
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Hrvatska - Francuska
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Hrvatska - Francuska
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Hrvatska Francuska EP 2018. rukomet
24.01.2018.
u 23:10
Pogledaj originalni članak

Veteran Igor Vori s 37 godina pomogao je hrvatskoj reprezentaciji i odigrao Europsko prvenstvo. Večeras smo izgubili od Francuske i tako ostali bez borbe za medalju pa je li mu ovo bilo posljednje natjecanje s kaubojima?

- Dobro pitanje. Teško da ću nastaviti igrati. Sad možda nije trenutak za razmišljati o tome, imat ćemo vremena - rekao je Vori koji je u izostanku Duvnjaka hrvatski kapetan.

Zatim se osvrnuo na utakmicu.

- U prvom poluvremenu imali smo previše tehničkih grašaka. U nastavku smo došli na jedan razlike i nismo uspjeli, ali sam ponosan. Nije bilo lagano igrati i trenirati zbog velikog pritiska. Ovo je najgore moguće, ali moramo izvući nešto pozitivno, a to je naše jedinstvo. Dolaze i nove generacije - rekao je Vori.

Slijedi nam utakmica s Češkom u petak i borba za peto mjesto.

- Trebamo odigrati još tu utakmicu i ako ikako možemo se složiti u glavi i oprostiti pobjedom. Teško je, jako teško, ali treba gledati pozitivno.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KE
kentie
10:36 26.01.2018.

Pa dobro...odigrao je fenomenalno u obrani 5-1...par minuta koliko je trebalo...i to je to...svjesni smo, a i svjesni su i stariji igrači da je pravi trenutak za odlazak iz repke...kako god uzmeš i okreneš, ipak su Babić i Metličić bili u pravu kad su pomladili repku...samo ne tak totalno, trebali su "samo" uzeti dva tri starija igrača, sasvim dovoljno i to bi bilo to....ne zaboravimo da su Babić i Metličić tukli Francuziće u Riju...

NA
nastu1992
23:20 24.01.2018.

ppmogao kome?