Viareggio kup

Juventusov Hrvat srušio Rijeku u četvrtfinalu!

Foto: Instagram
Sandro Kulenović
Foto: Legia.com
Kulenović
Foto: Legia.com
Kulenović
Foto: Legia.com
Kulenović
23.03.2018.
u 18:51
Kulenović je bio strijelac u sedmoj minuti igre, a to mu je bio šesti pogodak na turniru na kojemu je ujedno i vodeći strijelac.
Pogledaj originalni članak

Rijeka je u četvrtfinalu prestižnog Viareggio kupa poražena od Juventusa 1:0. Riječ je o tradicionalnom turniru koji se igra u Italiji za igrače do 19 godina, piše Goal.

Odlučujući pogodak za Juventus postigao je Sandro Kulenović, hrvatski reprezentativac do 19 godina. Kulenović je bio strijelac u sedmoj minuti igre, a to mu je bio šesti pogodak na turniru na kojemu je ujedno i vodeći strijelac.

Podsjetimo, Rijeka je do četvrtfinala stigla pobjedom nad Torinom nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

U polufinale su se plasirali i Inter (pobijedio Genou 1:0), i Parma (s 1:0 dobila Veneziju), a posljednjeg u tom društvu doznat ćemo nakon utakmice Fiorentine i Sassuola.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.