PRIMIO IVICU

Josipović: Ponosni smo na obitelj Kostelić

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Josipović Kostelić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Josipović Kostelić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Josipović Kostelić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Josipović Kostelić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Josipović Kostelić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Josipović Kostelić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Josipović Kostelić
24.02.2014.
u 17:13
- Ivica i njegova obitelj su napravili sportsko čudo. Ponosni smo i zahvalni zbog još jedna medalje obitelji Kostelić - rekao je Josipović.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović danas je primio osvajača srebrne medalje na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju Ivicu Kostelića, njegovog oca Antu te izaslanstvo Hrvatskog skijaškog saveza.

- Ivica i njegova obitelj su napravili sportsko čudo. Ponosni smo i zahvalni zbog još jedne medalje obitelji Kostelić - rekao je Josipović.

Kostelić je napomenuo da su mu Igre u Sočiju bile posljednje.

- Ponosan sam što sam dao doprinos i da se Hrvatska upisala među osvajače medalja - rekao je Ivica.

>> Ivica: Nitko od onih koji su mi napali oca nije se javio ni ispričao

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

MO
mojazemlja
18:39 24.02.2014.

Ali oni nisu ponosni na tebe ..jbga..

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
18:23 24.02.2014.

Budući bivši predsjednik.

KR
KroničarHr
18:21 24.02.2014.

Ponos bas kao i razlozi za ponos Predsjednice, iskazuju se djelima a ne samo rijecima. Mogao je Ante Kostelic sa svojom djecom Ivicom i Janicom dvadeset godina govoriti o ponosu na Sljemenu, da nisu vjezbali pa nakon uspjesnoga ljudskoga i sportskoga odgoj, postigli takve uspjehe Vi ih ne bi primili. Vi biste ponos na njihove rezultate najbolje pokazali Predsjednice kad biste bar priblizno kao oni promovirali svoju zemlju, a radite upravo suprotno, sto djelima, sto rijecima, sto propustima, namjernim i nenamjernim. Vi niste dostojan iako ste na toj funkciji u ime hrvatskoga naroda izrazavati ponos Kostelicima, niti mozete. To je dublje od koristenja njihovoga zasluzenoga statusa u hrvatskome narodu u osobne politicke svrhe.