Promjena

Josip Brekalo dobio novog trenera u Wolfsburgu

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Josip Brekalo dobio novog trenera u Wolfsburgu
20.02.2018.
u 15:45
Labbadia je već treći trener Wolfsburga u ovoj sezoni koju je na klupi započeo Nizozemac Andries Jonker
Pogledaj originalni članak

Samo dan nakon što je klupu Wolfsburga napustio Martin Schmidt, trenutačno 14. klub Prve njemačke Bundeslige njegovim je nasljednikom imenovao 52-godišnjeg njemačkog trenera Brunu Labbadiju.

Pod Schmidtovim vodstvom Wolfsburg je u 19 utakmica njemačkog prvenstva ostvario samo tri pobjede uz 11 neodlučenih ishoda i pet poraza te se nalazi na 14. mjestu sa 25 bodova, samo jednim bodom više u odnosu na Mainz koji je 16. i drži poziciju koje vodi u doigravanje za mjesto u Prvoj ligi.

Labbadia je do sada u karijeri vodio tri njemačka prvoligaša, Bayer Leverkusen (2008-09.), HSV (2009-10. i 2015-16.) i Stuttgart (2010-13.), a posljednjih je 16 mjeseci bio bez angažmana.

Labbadia je već treći trener Wolfsburga u ovoj sezoni koju je na klupi započeo Nizozemac Andries Jonker, ali je otpušten nakon samo četiri utakmice u kojima su 'vukovi' ostvarili jednu pobjedu, jedan neodlučen ishod i dva poraza.

Labaddia u igračkom kadru ima i mladog hrvatskog reprezentativca, 19-godišnjeg krilnog napadača Josipa Brekala, koji se u zimskom prijelaznom roku vratio s posudbe u Stuttgartu, za koji je nastupio u 14 utakmica u Bundesligi i postigao jedan pogodak, a od povratka u Wolfsburg imao je četiri ligaška nastupa. U domaćem porazu (1-2) od Bayerna, nakon kojeg je Schmidt podnio ostavku, Brekalo je bio izvan sastava. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar zagorac2
zagorac2
08:15 21.02.2018.

da Brekalo ima i malo pameti vratil bi se u Dinamo i odigral dvije tri godine i postal stvarno igrac evropske vrijednosti a ovako mozda i zaradi koji euro vise ali stagnira i nestaje sa velike evropske pozornice ko i mnogi koji su bili vodjeni tatekima

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:17 21.02.2018.

Oh joj pa taj nema pojma!!! Niže rangirani ispodprosjecni trener!!??