NAPUŠTA LIJEPU NAŠU

Još jedan poznati sportaš odlazi iz Hrvatske, objasnio je zašto

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Filip Hrgović
Foto: Screenshot
Filip Hrgović
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Filip Hrgović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Filip Hrgović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Filip Hrgović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Filip Hrgović
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Filip Hrgović
28.03.2019.
u 07:41
– Sad mi moj nutricionist nosi obrok, nosi mi smoothie koji mi je on napravio. Znači ne moram više ni rezati voće ni raditi smoothie – rekao je Hrgović koji odlazi u SAD
Pogledaj originalni članak

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović pridružio se sportašima koji su odlučili napustiti Hrvatsku. Hrgović dolazi živjeti u Sjedinjene Američke Države, a njegov novi dom bit će Miami.

– Sad mi moj nutricionist nosi obrok, nosi mi smoothie koji mi je on napravio. Znači ne moram više ni rezati voće ni raditi smoothie. Hvala kralju. Tako da kažem, kad si doma, to je komfort zona i zato smatram da se trebam izolirati, da trebam otići tamo gdje me nitko ne zna, gdje se mogu posvetiti samo treningu i jedino ću tako izvući svoj maksimum – rekao je Hrgović, prenose Vijesti.hr.

Posljednja dva meča bila su mu u Zagrebu, a sada će u SAD-u loviti slavu i novac.

– Joshua se sada bori u Americi, Kubrat Pulev, evo Usyk, Povetkin, ja. Kad si s velikim igračima, možeš očekivati velike stvari. Kroz par godina to će kulminirati i vjerujem da će se dogoditi neki možda najveći mečevi u povijesti kategorije – rekao je Hrgović i dodao:

– Ne mogu dočekati. Već sam počeo pripreme ponedjeljkom. Prvih nekoliko dana je ispalo tako da mi Pedro šalje program iz Miamija.

O Hrgovićevoj karijeri sada se brine slavni Eddie Hearn, promotor Anthonyja Joshue.

– Neki dan sam im poslao listu protivnika, petoricu njih, a oni su mi javili: "Bilo tko!" I kada sam razgovarao s Kalleom Sauerlandom, rekao mi je da mu je Filip rekao "zašto me uopće pitaš takve stvari" kada mu je postavio pitanje s kim bi se borio – rekao je Eddie Hearn. 

>> Pogledajte gostovanje Hrgovića na Večernji TV-u

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

VJ
vjekoslavkatalina
08:55 28.03.2019.

Pa i Mavrovic je par godina proveo najvecim dijelom u americi i njemackoj...ne radi se tu toliko o uvjetima treninga i slicno..nego kad si u americi i njemackoj blize si oku tamosnjem boksackom menađmentu i medijima koji puno vise prate boks i boksace narocito profesionalce..shodno tome blize si i borbi za naslov profesinolnog prvaka svijeta,europe...osobno mislim da ce hrgovicev put biti slican mavrovicevom...pa ne vjerujem da ce dobiti priliku da s ebori za naslov prvaka svijeta jos za 3,4 godine...prije za naslov profesionalnog prvaka europe...najveci uteg bi mu mogao biti sto dolazi iz male zemlje za razliku od boksaca koji dolaze iz amerike,britanije,njemacke,rusije,ukrajine

PE
peronja
10:40 28.03.2019.

USA su centar profi boksa, normalno je da pokuša tamo. Želim mu sreću, neka uspije i vrati se doma nakon toga!

PA
pandur
08:38 28.03.2019.

U Hrvatskoj se je gotovo nemoguće baviti profesionalnim boksom na najvišoj razini-treba iza tebe imati netko tko ima veliku lovu za promociju,trening i brojne druge troškove-amerikanci imaju najbolje trenere na svijetu-da je zakvog imao Marijan Beneš,nikad ne bi izgubio okoi bio bi svjetski prvak.U Americi isto ima bezbor sparing partnera,prilike za više borbi.,.zarada je češća jer možeš imati više mečeva...logičan potez