UOČI BORBE ZA NASLOV

Jordana odjenuli u dres Blackhawksa (video)

Foto: Reuters/PIXSELL
Jordana odjenuli u dres Blackhawksa (video)
29.05.2010.
u 12:01
Statua Michaela Jordana ispred United Centera, čikaške sportske dvorane koju koriste košarkaši i hokejaši Chicaga, od petka je odjevena u dres Jonathana Toewsa, kapetana Blackhawksa.
Pogledaj originalni članak

Hokejaši iz Chicaga, koji u subotu započinju borbu za Stanley Cup protiv Philadelphije u svojoj dvorani, trenutačno su popularnija momčad u "gradu vjetra".

Još u lanjskom doigravanju momčad je s tribina, u dresu Hawksa s brojem 23, podupirao najveći košarkaš svih vremena. Činjenica da se našao u dresu kapetana hokejaške momčadi ne bi ga trebala uznemiriti, kao ni njegove sponzore. Problem je, međutim, u tome što je Jordan na nogama dobio Reebok klizaljke, a poznati je maneken Nikea.

Dobio je košarkaš i bijelu kacigu na glavu, baš poput pravog hokejaša...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.