Branič St. Mirrena Darren McGregor tvrdi:

"Jelavić će odlučiti Old Firm i donijeti naslov Rangersima"

Foto: PA/Pixsell
"Jelavić će odlučiti Old Firm i donijeti naslov Rangersima"
22.04.2011.
u 11:20
Branič St. Mirrena Darren McGregor u samo tjedan dana igrao je protiv dva najbolja škotska kluba – Celtica i Rangersa.
Pogledaj originalni članak

I za njega nema dvojbe.

– Nikica Jelavić najbolji je igrač protiv kojega sam igrao! Ubojiti strijelac odlučit će Old Firm i pogurati Rangerse prema drugom uzastopnom naslovu – ističe McGregor.

Član St. Mirrena kaže da ne želi ispasti arogantan, jer i Celtic je, kaže, veliki klub, no Rangersi su im zadali puno više problema. Posebice hrvatski reprezentativac.

– Tako je inteligentan u svom postavljanju u napadu. Stojite li mu predaleko, nemoguće ga je zaustaviti. Ako ste mu, pak, preblizu, okrene vas u tren oka. Dovoljna mu je i poluprilika da zabije – sipao je komplimente stoper St. Mirrena na Jelavićev račun.

LOGIKA UKRAJINSKIH NAPADA

Napad na Krimski most se bliži, Rusi su u panici: Ne bili Ukrajincima bilo pametnije da ATACMS-e troše na istoku?

Osim strateške vojne i simboličke vrijednosti, postoji i jasna ekonomska korist slabljenja ruske vojne prisutnosti na Krimu. Činjenica da je Moskva izgubila pomorsku nadmoć u Crnom moru omogućila je Kijevu da uspostavi vlastiti brodski koridor. Nakon što je prošlog rujna samo pet teretnih brodova moglo napustiti Odesu i okolnu regiju, do ožujka je taj broj porastao na 231 — što je neosporan uspjeh za Kijev

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Dubrovcanin
14:30 22.04.2011.

CELTIC!!!

OB
-obrisani-
21:56 22.04.2011.

Jos samo da sve to o Jelavicu i Bilic shvati.....Dudua odmah iz njega ....i da jos uspije ispraviti lijevi bok i napad gdje bi nam bio kraj