DOBRE VIJESTI

Jedvaj ipak nije ozlijeđen, mogao bi igrati već za vikend

Foto: Press Association/Pixsell
Jedvaj ipak nije ozlijeđen, mogao bi igrati već za vikend
11.09.2019.
u 00:30
Po povratku u Augsburg klub ga je poslao na magnetnu rezonanciju, a ona je pokazala da su rezice koje su se vidjele na ultrazvuku posljedica stare ozljede mišića zadnje lože.
Pogledaj originalni članak

Tin Jedvaj nije ozlijeđen i već za vikend će se vjerojatno ponovno naći na terenu, u dresu Augsburga! Odlične su to vijesti za Jedvaja, ali otkrivaju i pogrešku koja se dogodila uoči utakmice sa Slovačkom.

Tin je na treningu dan uoči utakmice osjetio zatezanje zadnje lože. Na sam dan utakmice je otišao obaviti pregled u bolnicu, a ultrazvuk je pokazao rezice koje su liječnike navele da posumnjaju da se radi o oštećenju mišića te da Jedvaj treba propustiti utakmicu kako ne bi riskirao težu ozljedu.

Međutim, čini se da je kod Jedvaja problem ipak bio više psihološke prirode jer je sada potvrđeno da nema ozljede.

Naime, po povratku u Augsburg klub ga je poslao na magnetnu rezonanciju, a ona je pokazala da su rezice koje su se vidjele na ultrazvuku posljedica stare ozljede mišića zadnje lože.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
08:15 11.09.2019.

Nije nam ni falio.