Na istočnim travnjacima

Svi su to primijetili: Ronaldov potez nakon gola pokrenuo je nagađanja

Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
Saudi Arabia - Saudi Pro League - Al Nassr v Al Shabab
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
Saudi Arabia - Saudi Pro League - Al Nassr v Al Shabab
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
Saudi Arabia - Saudi Pro League - Al Nassr v Al Shabab
25.05.2023.
u 12:20
Pokret nakon pogotka odmah su primijetili navijači na stadionu, a nalikuje upravo onom kojega osobe muslimanske vjeroispovijesti čine prilikom molitve. Nedugo zatim krenula su i nagađanja
Pogledaj originalni članak

U 59. minuti utakmice Al Nassra protiv Al Shababa, pri rezultatu 2:2, portugalska zvijezda Cristiano Rondalo primio je loptu i sjurio se prema protivničkom golu. Samo nekoliko trenutaka poslije pored vratara sijevnuo je neobranjiv udarac Ronaldove desnice i upisan je odlučujući gol utakmice koji ih je održao u utrci za naslov prvaka.

Međutim, pažnja ovaj put nije bila na bodovima, tablici niti predivnog golu, već prizoru koji je uslijedio odmah nakon. Ronalda su u slavlju okružili suigrači, a Portugalac je kleknuo i čelom dotaknuo travnjak.

GALERIJA Ronaldo uvrijedio Saudijce, traže njegovu deportaciju: 'To što je napravio je zločin'

Foto: Printscreen
Cristiano Ronaldo
Foto: Balkis Press/ABACA/ABACA
Rijad: Cristiano Ronaldo obučen u tradicionalnu nošnju proslavio Dan državnosti Saudijske Arabije
Foto: Balkis Press/ABACA/ABACA
Rijad: Cristiano Ronaldo obučen u tradicionalnu nošnju proslavio Dan državnosti Saudijske Arabije
Foto: AL-NASSR FC/REUTERS
Al-Nassr's Cristiano Ronaldo celebrates Saudi Arabia's Founding Day wearing local traditional clothes at Al-Nassr Football Club in Riyadh, Saudi Arabia

Pokret su odmah primijetili navijači na stadionu, a sliči upravo onima koji osobe muslimanske vjeroispovijesti čine prilikom molitve. Odmah su krenula i nagađanja. 

VEZANI ČLANCI:

Pojedinci smatraju da je riječ o odavanju počasti muslimanskoj civilizaciji gdje Portugalac provodio vjerojatno posljednje godine svoje igračke karijere. Drugi pak smatraju da iza toga stoji nešto više. Konkretno, nadolazeće ili već učinjeno preobraćenje na Islam, piše Corriere dello Sport.

VIDEO: Ronaldo u Arabiji neće biti još dugo: Legendarni igrač se vraća u Real Madrid!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.