SHRVANI PASTORE:

Vraćam se u Pariz, u terorističkom napadu su mi ubijena dva prijateljia

Foto: Reuters/PIXSELL
pariz
Foto: 'YURI CORTEZ'
'(FILES) In a file picture taken on March 29, 2011 Argentinian football national team player Javier Pastore looks on at the National Stadium in San Jose. Paris Saint-Germain have signed Argentine inte
Foto: 'ALESSANDRO BIANCHI'
'Palermo\'s Javier Pastore reacts as he leaves the field after receiving a red card during their Europa League Group F soccer match against CSKA Moscow in Palermo October 21, 2010. REUTERS/Alessandro
17.11.2015.
u 16:49
'Dva moja prijatelja ubijena su u napadu na dvoranu Bataclan. Živjeli su blizu mojeg stana. Moram se vratiti u Pariz jer je to moja moralna obveza.'
Pogledaj originalni članak

Vezni igrač argentinske nogometne reprezentacije i Paris Saint Germaina Javier Pastore (26) otkrio je kako je u terorističkim napadima u francuskoj prijestolnici izgubio dva prijatelja i kako ima moralnu obvezu vratiti se u Pariz.

"Dva moja prijatelja ubijena su u napadu na dvoranu Bataclan. Živjeli su blizu mojeg stana. Moram se vratiti u Pariz jer je to moja moralna obveza. Tamo mi je i posao i imam odgovornost," kazao je Pastore dodavši: "Neće mi biti lako, no moram to učiniti.

Pastore se trenutačno nalazi u Barranquilli gdje Argentinu očekuje utakmica protiv Kolumbije u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji.

U Pariz se već vratio Pastoreov klupski suigrač David Luiz. Branič brazilske reprezentacije je prvotno izjavio kako se dvoumi oko povratka, međutim na inzistiranje čelnika PSG-a u utorak se vratio u glavni francuski grad. 

"Vratio sam se na inzistiranje kluba. Još sam u šoku i pokušavam shvatiti što se dogodilo," kazao je Luiz.

U terorističkim napadima u petak navečer u Parizu je ubijeno 129 osoba, ozlijeđeno je više od 350 osoba, od kojih 99 kritično.

>> David Luiz se ipak vraća u Pariz: Još pokušavam shvatiti što se dogodilo

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.