Ancelottijeva ljubav

James Rodriguez seli iz Reala u Everton

Foto: Reuters/PIXSELL
Colombia's soccer player James Rodriguez controls the ball during his presentation at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, July 22, 2014. Real Madrid have signed Rodriguez from Monaco on a six-year contract, the La Liga club said on Tuesday. The World
Foto: Reuters/Pixsell
James Rodriguez
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Niko Kovač i James Rodriguez
08.09.2020.
u 00:02
Ancelotti je za vrijeme dok je vodio Real Madrid uspio izvući najbolje iz Rodrigueza, a Kolumbijca je želio dovesti i u Bayern
Pogledaj originalni članak

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez (29) napustio je redove Real Madrida i karijeru će nastaviti u Evertonu.

Financijski detalji dogovora nisu otkriveni, ali britanski mediji izvijestili su da je Everton platio oko 24 milijuna eura odštete za 29-godišnjaka kojem je preostala jedina godina ugovora s Kraljevskim klubom.

- Zaista sam sretan što ću karijeru nastaviti u ovom velikom klubu, klubu s toliko povijesti i s menadžerom koji me jako dobro poznaje - rekao je James za web stranicu kluba nakon što je potpisao dvogodišnji ugovor.

Ancelotti je za vrijeme dok je vodio Real Madrid uspio izvući najbolje iz Rodrigueza, a Kolumbijca je želio dovesti i u Bayern. Rodriguez je na koncu stigao u München na posudbu, ali je Ancelotti tada već napustio redove njemačkog velikana.

Rodriguez je u Real stigao 2014. iz Monaca za 65 milijuna eura, no u Madridu nije uspio potvrditi svoj potencijal. U Realovom dresu je u 125 susreta zabio 37 golova, dok je za Bayern u 67 susreta zabio 15 golova.

 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.