NAPADAČ HOFFENHEIMA

Izbornik ga prekrižio, a Kramarić poručuje: Nisam u sukobu s Čačićem

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Andrej Kramarić - Hoffenheim
Foto: Reuters/PIXSELL
Andrej Kramarić - Hoffenheim
Foto: REUTERS//Pixsell
Andrej Kramarić
Foto: REUTERS//Pixsell
Andrej Kramarić
25.05.2017.
u 19:48
- Nisam u sukobu s Čačićem. Ne mogu govoriti o detaljima, ali namjeravam i dalje igrati za reprezentaciju - rekao je Kramarić.
Pogledaj originalni članak

Za Andreja Kramarića sezona je gotova budući da ga izbornik Ante Čačić nije pozvao u reprezentaciju za prijateljsku utakmicu s Meksikom i kvalifikacijsku s Islandom.

Napadač Hoffenheima u posljednja je tri bundesligaška kola odradio punu minutažu, no Čačić ga je izostavio uz objašnjenje da mu treba do 10 15 dana da zaliječi ozljedu ramena.  O čemu se radi, pitali smo Kramarića koji se odmara u Zagrebu.

- Nisam u sukobu s Čačićem. Ne mogu govoriti o detaljima, ali namjeravam i dalje igrati za reprezentaciju - rekao je Kramarić.

Rijeka, bivši Kramarićev klub, prvi put u povijesti postao je prvak Hrvatske.

- Drago mi je zbog Rijeke, ali ne želim previše pričati o tome jer bih mogao reći svašta - kaže Kramarić koji je proteklih dana bio na Ibizi.

- Ibiza? Ne želim o tome previše pričati, sad sam u Zagrebu - zaključio je napadač koji je upisao 21 nastup i zabio pet golova za reprezentaciju.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
07:41 26.05.2017.

Izbornik ga prekrižio, a Kramarić poručuje: Nisam u sukobu s Čačićem jer sam dosta dobar sa njegovim šefom i gazdom balkanskog baluna pravim hrvatom gospodinom Zdravkom Mamićem.

GV
golub Vaso
07:04 26.05.2017.

ne želim o tome pričati, svaki odgovor

Avatar lisabon
lisabon
08:02 26.05.2017.

Pavicu,kako te nije sram pisati ovakve clanke?Pa ti nemas pojma sta se Kramaric dogovorio s Cacicem?Namjerno izbjegavas napisati da je Kramaric povrijedjen,da je igrao ozlijedjen jer je trebao klubu.I sad mu je klub dao prijevremeni odmor da zalijeci ozljedu.A ti pises da ga je Cacic otpisao!!!!!!!Vjerojatno treba ,po direktivi stalno blatiti reprezentaciju,savez i selektora.Pa dokle doseze ta mrznja? Sad ti i tebi slicni zivite za utakmicu s Meksikom i zarko zelite da reprezentacija izgubi,tako daodmah krenu clanci da se rusi ugled,da Cacica treba smjeniti,da je Suker kriminalac da Mamica treba zatvoriti i slicno.A ako pobijedimo ,onda necete nista pisati. Ima li kraja toj hajki?Fuj,gade mi se likovi poput tebe.