Popis Španjolaca za SP

Izbornik Del Bosque odgodio objavu, čekat će na oporavak Diega Coste

Foto: Reuters (Ilustracija)
Izbornik Del Bosque odgodio objavu, čekat će na oporavak Diega Coste
26.05.2014.
u 10:20
Izbornik je kazao da "nitko nije odbačen" i kako će, u skladu s Fifinim pravilima, do 2. lipnja priopćiti konačan popis igrača
Pogledaj originalni članak

Izbornik španjolske reprezentacije Vicente del Bosque odgodio je objavu popisa 23 igrača za SP jer čeka da se oporavi napadač Atletica Diego Costa. Del Bosque je za prijateljsku utakmicu protiv Bolivije (30. svibnja) odabrao 19 igrača, među kojima nisu igrači Atletica i Reala.

Izbornik je kazao da "nitko nije odbačen" i kako će, u skladu s Fifinim pravilima, do 2. lipnja priopćiti konačan popis igrača. Costa je zbog ozljede tetive odšepao iz finala Lige prvaka u 9. minuti, a na istoj utakmici ozlijedio se i njegov suigrač, desni branič Juanfran Torres (stopalo), također igrač s Del Bosqueova proširenog popisa za Svjetsko prvenstvo.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Trpimir
Trpimir
17:02 26.05.2014.

Ne kuzim zasto Kovac sa Strinicem nije pricekao, a ne odmah ga otpisao. Nadajmo se da je to ispravna odluka, ali imam prve sumnje.