RAZLOG REMIJA?

Ivanušec dao do znanja da su igrači umorni: Najvažnije nam je regenerirati se

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Ivanušec dao do znanja da su igrači umorni: Najvažnije nam je regenerirati se
25.11.2021.
u 20:58
- Bila je očekivano teška utakmica, znali smo da su fizički moćni i da su jaki na lopti, ali ostaje žal.
Pogledaj originalni članak

Luka Ivanušec igra u vrlo dobroj formi ove sezone i trudi se na svim "frontama", bilo u plavom ili reprezentativnom dresu, no pomalo mu smeta što Dinamo ne uspijeva opravdati kvalitetu koju ima ispred protivnika u posljednje vrijeme.

Naime, iako je hrvatski prvak od 35. minute imao vodstvo protiv Genka pa dominaciju u narednim minutama, dogodio se nes(p)retan gol u posljednjim sekundama poluvremena. I na kraju remi koji nije loš, ali moglo je bolje od toga. Takav dojam je kod sviju...

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Dinamo protiv Genka u 5. kolu UEFA Europa lige na stadionu u Maksimiru

- Bila je očekivano teška utakmica, znali smo da su fizički moćni i da su jaki na lopti, ali ostaje žal. Ovo je već treća utakmica u kojoj dominiramo, ali na kraju ne dobijemo. Možemo biti optimistični zbog igre, ali realizacija mora biti bolja - izjavio je za Arena Sport  1 Ivanušec pa nastavio:

- Kroz drugo poluvrijeme bila je igra opreznija, ali, ponavljam oni su jako dobri na lopti, primorali su nas igrati tako, pitalo se nešto i njih. Sad svi znamo što nam je raditi, ali najvažnije je dobro se regenerirati. Sad slijedi Šibenik, a onda ćemo razmišljati što dalje.

Plave čeka West Ham 12. prosinca od 21 sat. Europsko proljeće je "u džepu", samo treba vidjeti u kojem natjecanju...

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.