U SVOM STILU...

Ivano Balić spreman vratiti se u reprezentaciju: Nakon svih njih ja sam na redu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Budimpešta: Rukometaši Hrvatske odradili trening
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Szeged: Trening hrvatske rukometne reprezentacije uoči utakmice protiv Srbije
20.01.2022.
u 10:19
– Više se nitko u stožeru ne živcira zbog stalnih promjena. Trudimo se raditi najbolje s onima koji su nam na raspolaganju.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija na Europskom prvenstvu nalazi se u problemima kao i ostali – nosi se s brojnim zarazama koronavirusom. Izbornik Hrvoje Horvat zbog toga je prisiljen posezati za alternativnim rješenjima, a jedno od njih mogao bi biti Ivano Balić.

Naime, njegov se pomoćnik u intervjuu za RTL našalio da će ponovno odjenuti reprezentativni dres ako se pokaže potreba.

– Ne znam koliko rukometaša imamo u državi. Mislim da ih je tri ili četiri tisuće pa sam nakon njih ja na redu. Ipak, vjerujem da ih nećemo baš sve potrošiti na ovom prvenstvu – kazao je uz osmijeh najveći hrvatski rukometaš svih vremena i dodao u ozbiljnijem tonu:

– Više se nitko u stožeru ne živcira zbog stalnih promjena. Trudimo se raditi najbolje s onima koji su nam na raspolaganju.

A najnovije ime jest ono Mirka Alilovića. On se, nakon Jakova Gojuna, priključio reprezentaciji i tako nakratko prekinuo mirovinu.

Nadajmo se da tijekom današnjeg dana neće biti nikakvih novih negativnih vijesti o pozitivnim PCR testovima. Naime, od 15:30 Hrvatska igra protiv Crne Gore i poraz bi značio vrlo vjerojatni oproštaj od borbe za medalju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VO
Volimrukomet
18:01 20.01.2022.

Ma staviti akademiju Balic Metlicic i igrajte se rukometa

RA
radolizem
17:18 20.01.2022.

Žao mi je da smo ovako izgubili od Crne Gore! Sada je vrijeme da Ivano Balić preuzme izborničku palicu jer je Hrvoje Horvat pokazao što zna i može.