ISPRIČAO ANEGDOTU

Kelava: Kovačiću sam samo rekao 'Šuti, sine, sa mnom si'...

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Ivan Kelava
Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mateo Kovačić, Luka Modrić
Foto: Reuters
Modrić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Alen Halilović
25.02.2016.
u 10:15
– Bio sam sretan da igram uz Modrića i Kovačića. Upoznao sam Luku prije nego što je otišao u Tottenham. Na treninzima se vidjelo da odskače kvalitetom – rekao je Kelava
Pogledaj originalni članak

Ivan Kelava (28) u intervjuu za Goal govorio je o zemljacima koji su zvijezde u Španjolskoj. Dvojica su mu prijatelji iz dana u Dinamu.

– Bio sam sretan da igram uz Modrića i Kovačića. Upoznao sam Luku prije nego što je otišao u Tottenham. Na treninzima se vidjelo da odskače kvalitetom – rekao je Kelava pa dodao:

– A o Kovačiću ću vam ispričati anegdotu: kad je upao u prvu momčad, pitao me tko mi je cimer, a ja sam mu rekao: "Tiho, sine, sa mnom si." Vidjelo se da je fenomen. Sretan sam što sam imao priliku igrati s njima. I uvijek sam imao j*** dobar osjećaj s njima!

U Barci, pak, blista Ivan Rakitić.

– Nevjerojatno je kako igra! Kad ga je Barcelona kupila, izgledalo je kao da je došao iz La Masije. Raketa je sjajna osoba i igrač. Igrao sam s njim i protiv njega i nevjerojatno je kako je u prvoj godini u Barceloni osvojio sve! – rekao je Kelava pa prokomentirao igru Alena Halilovića.

– Alen Halilović još je dječak, ima samo 19 godina. Mlad je i vrlo kvalitetan. I s njim sam igrao u Dinamu i znam zašto ga zovu "Hrvatski Messi!" Svaki igrač treba vremena za prilagodbu, a pogotovo mlad. Sad u Gijonu pokazuje svoju kvalitetu, mislim da će biti vrlo važan igrač Barcelone.

>> Što je još rekao Ivan Kelava, pročitajte ovdje

>> Kelava primio tri gola, Atletico i Valencia u četvrtfinalu

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.