PERIŠIĆ UŠAO S KLUPE

Inter upisao još jedan poraz, Brozović pogodio gredu

Foto: FC Inter
Marcelo Brozović
Foto: Reuters/Pixsell
Marcelo Brozović
Foto: Reuters/PIXSELL
Marcelo Brozović
Foto: inter.it
Marcelo Brozović
Foto: Reuters/PIXSELL
Marcelo Brozović
30.10.2016.
u 23:19
Ante Budimir je za Sampdoriju igrao od 78. minute, a u 86. je imao stopostotnu priliku, ali je Handanović uspio obraniti njegov udarac.
Pogledaj originalni članak

U 11. kolu nogometnog prvenstva Italije u nedjelju je Sampdoria na svom terenu pobijedila Inter sa 1:0 golom Fabija Quagliarelle u  44. minuti.

Marcelo Brozović, koji je odigrao cijeli susret za Inter, u 39. minuti pogodio je gredu, dok je Ivan Perišić ušao u igru u 76. minuti. 

Ante Budimir je za Sampdoriju igrao od 78. minute, a u 86. je imao stopostotnu priliku, ali je Handanović uspio obraniti njegov udarac.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Las Palmas preokretom od 0:3 do boda
 
U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 10. kola španjolskog nogometnog prvenstva Celta Vigo je na gostovanju kod Las Palmasa prokockala prednost 3:0, koje je imala nakon prvog poluvremena, pa je domaća momčad preokretom u drugom poluvremenu uspjela doći do boda. 

Daniel Wass je iz slobodnog udarca donio vodstvo gostima već u 6. minuti. Potom je na scenu stupio najbolji strijelac Celte Iago Aspas koji je golovima u 14. i 21. minuti donio tri pogotka prednosti gostima.

Nadu Las Palmasu donio je Pedro Bigas u 52. minuti, kad je nadvisio nepotrebno istrčalog vratara Celte i prebaciti glavom s 11 metara. U 62. minuti u igru je ušao hrvatski napadač Marko Livaja te u gotovo prvom kontaktu s loptom izboriti kazneni udarac, a branič Celte Sergio Gomez je pritom zaradio i drugi žuti karton. Kazneni udarac sigurno je izveo Jonathatn Viera i u 66. minuti je Las Palmas stigao na samo pogodak zaostatka. Već dvije minute poslije bilo je 3:3, a u strijelce se upisao Kevin-Prince Boateng.

Celta se zadržala na 9. mjestu sa 14 bodova, odmah ispred Las Palmasa koji ima bod manje. Vodeći Real Madrid ima 24 boda, dva više od Barcelone te tri više od Atletico Madrida i Seville.

>> Everton spustio Slavena Bilić i West Ham na zemlju!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.