Njemačka liga

Ingolstadt kod Augsburga osvojio važne bodove u borbi za ostanak

Foto: Reuters/PIXSELL
RB Leipzig
Foto: Reuters/PIXSELL
RB Leipzig
Foto: Reuters/PIXSELL
RB Leipzig
Foto: Reuters/PIXSELL
RB Leipzig
Foto: Reuters/PIXSELL
RB Leipzig
05.04.2017.
u 22:19
RB Leipzig je u Mainzu osvojio tri važna boda u borbi za drugu poziciju i sada ima četiri boda više od Hoffenheima
Pogledaj originalni članak

U susretu 27. kola njemačkog nogometnog prvenstva RB Leipzig je na gostovanju pobijedio Mainz 3:2, a identičnim rezultatom je Ingolstadt u derbiju začelja porazio Augsburg.

RB Leipzig je u Mainzu osvojio tri važna boda u borbi za drugu poziciju i sada ima četiri boda više od Hoffenheima.

Gosti su poveli 2:0, Mainz je smanjio na 1:2, da bi Leipzig trećim golom razriješio pitanje pobjednika. Mainz je u sudačkoj nadoknadi tek ublažio poraz.

Strijelci za RB Leipzig bili su Marcel Sabitzer (48), Timo Werner (52) i Naby Keita (81), dok su golove za Mainz zabili Jairo (69-11m) i Yoshinori Muto (90+1).

Važne bodove dohvatio je i Ingolstadt koji je na gostovanju pobijedio izravnog konkurenta za prvoligaški spas Augsburg 3:2. Gosti su vodili 3:0, a potom jedva sačuvali tri boda. Strijelci za goste bili su Sonny Kittel (24) i Almog Cohen (34, 67), dok su pogotke za Augsburg postigli Paul Verhaegh (76-11m) i Halil Altintop (81).

Ingolstadt, koji se nalazi u zoni ispadanja, sada ima četiri boda manje od Augsburga i Mainza.

Bayer Leverkusen je na gostovanju pobijedio otpisani Darmstadt 2:0 golovima Juliana Brandta (15) i Kevina Vollanda (56), dok je Freiburg na gostovanju pobijedio Wolfsburg 1:0. Tin Jedvaj je igrao cijeli susret za Bayer, te je dobio žuti karton.

Rezultati by SofaScore
Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.