LOŠA VIJEST

Nikica Jelavić operirao koljeno, izbivat će s terena najmanje šest tjedana

Foto: Press Association/PIXSELL
Nikica Jelavić operirao koljeno, izbivat će s terena najmanje šest tjedana
19.03.2015.
u 20:17
Nažalost, zbog ozljeda je već propustio šest utakmica, a njegov Hull je trenutno 15. momčad u engleskom prvenstvu
Pogledaj originalni članak

Nikica Jelavić ponovno muku muči s ozljedama i posljednja u nizu jest ona koljena koje je operirao i izostat će s travnjaka minimalno šest tjedana. Točnije, neće ga biti do početka svibnja.

Objavio je to njegov klub Hull City tako da nije riječ o navodima ili nagađanjima nego je to službena informacija i nimalo radosna. Nikica je u odličnoj formi, zabio je osam pogodaka, a ukupno je na 12 za Hull u Premier ligi i po tome je njihov najbolji strijelac u povijesti.

Nažalost, zbog ozljeda je već propustio šest utakmica, a njegov Hull je trenutno 15. momčad u engleskom prvenstvu, tri mjesta iznad zone ispadanja. Stoga, bit će napeta ova dva mjeseca do kraja sezone.

>> Jelavić i Kramarić u borbi za ostanak u Premiershipu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.