SLIJEDI NAJTEŽA?

Pogledajte najveće kazne koje je HNS morao platiti zbog navijačkih izgreda

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Pogledajte najveće kazne koje je HNS morao platiti zbog navijačkih izgreda
13.06.2015.
u 13:46
Utakmicu Hrvatske i Gruzije (2:1) u Splitu obilježili su 'osvješteni' navijači, naime na tribinama Poljuda 'zabljesnuo' je kukasti križ.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni savez je samo u posljednjih pet godina zbog navijačkih izgreda i rasizma morao platiti više od pet milijuna kuna kazni Fifi i Uefi, a protiv Italije igralo se pred praznim tribinama na Poljudu. Zato i postoji strah od sljedeće odluke, koja bi mogla biti najpogubnija za hrvatski reprezentativni nogomet.

No prisjetimo se kako je sve krenulo u posljednjih pet godina. Navijački neredi protiv Italije na Europskom prvenstvu 2012. godine rezultirali su time da je HNS morao platiti 80.000 eura. Naši su navijači hukali Balotelliju, navodno i bacali banane u teren...

Utakmicu Hrvatske i Gruzije (2:1) u Splitu obilježili su 'osvješteni' navijači, naime na tribinama Poljuda 'zabljesnuo' je kukasti križ, a Uefa je zabljesnula HNS. Kazna za isticanje nacističkog simbola bila je 75.000 eura.

Hrvatski nogometni savez zbog incidenta navijača na San Siru kažnjen je s 80.000 eura te zatvaranjem dijela stadiona (sektora ili tribine) koji obuhvaća barem 8000 mjesta na idućoj domaćoj natjecateljskog utakmici...

>> Pogledajte najveće kazne reprezentaciji na Goal.com

>> Šuker sazvao izvanrednu konferenciju: 'Nesumnjivo je da ćemo biti strogo kažnjeni'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

L0
luena 01
15:09 13.06.2015.

Navijaci ne rade izgrede ,HNS se nije kazni naplacao zbog navijaca nego huligana ,opet mediji tepaju huliganima i onima koji nas smislit ne mogu,onima koji nas sramote na svakom koraku i samo stetu nanose....

DE
derin
15:52 13.06.2015.

Krajnji tren je za urediti stanje u nogometu, donijeti stroge zakone za huligane, ali urediti vođenje klubova i saveza, pustiti dorh da tu uleti vise. Ne želimo vise gledati ni huligane ni Mamiće ni njegove marionete, želimo u miru uživati u nogometu!

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
14:26 13.06.2015.

Jugoregionaškim snagama najviše od svega smeta promocija Hrvatske u nogometu. Peče ih još 1998. i svi drugi uspjesi hrvatskoga nogometa, koji je bolji od jugoslavenskog. Zato svim snagama na svim utakmicama hrvatske reprezentacije (osim u Njemačkoj, jer tamo policija ozbiljno radi svoj posao) ove jugoregionaške odmetničke snage podmeću baklje, izazivaju nerede i podmeću. Kada ponovno budemo u Hrvatskoj imali hrvatsku vlast, očekujem masovna hapšenja i masovni bijeg jugoregionaša od policijskih tjeralica.