Tragedija!

Hrvatski malonogometaš se srušio i preminuo, osvajači Kutije u šoku!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Mate Čuljak
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Mate Čuljak
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Mate Čuljak
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Mate Čuljak
28.12.2017.
u 22:12
Ova tragedija potresla je i sve sudionike današnjeg finala Kutije šibica, koji su s Čuljkom bili veliki prijatelji.
Pogledaj originalni članak

Na 38. Zimskom Magma Pan kupu u varaždinskom Graberju dogodila se tragedija.

Naime, poznati hrvatski malonogometaš i jedan od osnivača Futsal Dinama Mate Čuljak srušio se na terenu i kasnije preminuo. Njegovi suigrači i liječnici brzo su mu pružili pomoć, zatim je hitno prevezen u Opću bolnicu Varaždin, ali nije mu bilo spasa.

Mate Čuljak jedan je od osnivača Futsal Dinama i prvi trener. Pod njegovim vodstvom Dinamo je izborio ulazak u prvu ligu.

Ova tragedija potresla je i sve sudionike današnjeg finala Kutije šibica, koji su s Čuljkom bili veliki prijatelji. Posebno igrače pobjedničke momčadi MNK Cvjetno Poliklinika Milojević, u kojoj uglavnom su igrali većinom igrači Futsal Dinama. Nakon što su saznali ovu vijest, njihove slavlje se prekinulo i zvladala je velika tuga.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
08:10 29.12.2017.

Nažalost, sport je rizična djelatnost jer izlaže tijelo velikim naporima koje mogu biti fatalne ili zbog povreda ili cirkulatornog popustanja. Ovo navodim iz razloga što se sport smatra zdravom akrivnišću-rekrwacija da(dozirani napor) , ali kada ulazi u sportsku razinu napori su veliki, a to za brojne ljude može biti štetno, ponekad i pogubne! Vidimo čak i kod utrreniranih ljudi, a da ne govorim o onima koji nisu utrenirani. Nažalost ovakve slučajeve je teško predviditi!

UU
uhljeb u holdingu
01:34 29.12.2017.

Bogu hvala, amen, i tako svaki dan po jedan takav