ALEN BABIĆ

Hrvatski boksač otkrio: Na ovom hrvatskom stadionu želim meč života

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Hrvatski boksač otkrio: Na ovom hrvatskom stadionu želim meč života
11.01.2021.
u 22:41
Iako se govorilo da će u siječnju stati nasuprot Erica Moline, meč je pomaknut na ožujak, a to je otkrio sam Babić na Instagramu gdje je odgovarao na brojna pitanja
Pogledaj originalni članak

Hrvatski boksač Alen Babić jako želi novu borbu, a posebno želi onu s Filipom Hrgovićem koja još nije dogovorena, a ako pitate Hrgovića - neće ni biti. 

No, do tada Babić cilja na druge protivnike i na posebna mjesta za borbu. 

Iako se govorilo da će u siječnju stati nasuprot Erica Moline, meč je pomaknut na ožujak, a to je otkrio sam Babić na Instagramu gdje je odgovarao na brojna pitanja. 

Jedno od pitanja je i "na kojoj bi to lokaciji, da može birati, odradio meč za naslov svjetskog prvaka?".

- Odabrao bih pulsku Arenu. Tamo sam najbliže svom rodnom gradu Rovinju. A svoj najveći meč želim odraditi na Poljudu! Svaka čast svima, ali navijanje nije nigdje ni blizu kao u Dalmaciji - iskreno je odgovorio Babić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

LI
linkser2
06:43 12.01.2021.

previše se pozornosti daje ovakvim likovima

ER
EroK
07:22 12.01.2021.

Morat ćeš još puuuno trenirati i napredovati da bi dobio Hrgu za protivnika! Skoncentriraj se na nekog u tko je u tvome rangu!

AP
apathylolz
08:30 12.01.2021.

Koliko je ovaj clanaka nakupovao vec postaje jadno