ŽENSKA KOŠARKA

Hrvatska u Brodu protiv Italije bez Ive Slonjšak

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Hrvatska u Brodu protiv Italije bez Ive Slonjšak
16.11.2018.
u 00:30
– Bez obzira na sve probleme koji nas stišću, uvjerena sam da će cure dati svoj maksimum na treninzima, a nadam se da će se taj maksimum na treninzima i dobro ozračje preslikati na utakmicu – rekla je izbornica Anđa Jelavić.
Pogledaj originalni članak

Košarkašice Hrvatske su na pripremama u Slavonskom Brodu gdje će 18. studenog odigrati ključnu utakmicu protiv Talijanki za odlazak na EP 2019. godine.

– Iva Slonjšak nažalost, neće moći nastupiti na ovim kvalifikacijama zbog ozljede stopala. Bez obzira na sve probleme koji nas stišću, uvjerena sam da će cure dati svoj maksimum na treninzima, a nadam se da će se taj maksimum na treninzima i dobro ozračje preslikati na utakmicu – rekla je izbornica Anđa Jelavić.

Na pripremama su: Sandrić, Režan (obje Prag), Miletić (Wroclaw,), Tikvić (Pula), Premasunac (Broni), Džankić, Todorić (obje Medveščak), Miloglav (Ragusa), Pačkovski (Spezzina), Begić (Torun), Blažević (Crema), Buzov (Split), Dojkić i Bura (Budućnost). 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.