SJAJAN DAN

Hrvatska ima novu medalju! Splićanin Toni Kanaet osvojio broncu u te-kvon-dou

Foto: MURAD SEZER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Hrvatska ima novu medalju! Splićanin Toni Kanaet osvojio broncu u te-kvon-dou
26.07.2021.
u 13:58
Splićanin je u četvrtfinalu izgubio od Rusa Maksima Hramčova, a kako je Rus potom ušao u finale, ponudio je Kanaetu priliku da se kroz repesaž izbori za broncu.
Pogledaj originalni članak

Toni Kanaet osvojio je drugu medalju za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Tokiju! Splićanin je u te-kvon-dou u kategoriji do 80 kg stigao do bronce.

– Još ne znam što se dogodilo i što sam napravio. Nakon poraza od Rusa bio sam ljutit, rekao sam da ću sve do kraja "pomesti" i to sam i napravio. Isplatio se sav trud i sada ću slaviti. Uzbekistanac je jako nezgodan, ali znao sam da će pobijediti onaj tko ima bolji ritam i više želje. Drago mi je da sam osvojio prvu mušku olimpijsku medalju u te-kvan-dou. Nadam se i da će Matea osvojiti zlato. Proslava će biti u užem krugu obitelji i prijatelja – rekao je Kanaet.

Naš je tekvondaš u četvrtfinalu izgubio od Rusa Maksima Hramčova, a kako je Rus potom ušao u finale, ponudio je Kanaetu priliku da se kroz repesaž izbori za broncu. 

Kanaet je u repesažu svladao Faysala Sawadogoa iz Burkine Faso te tako stigao do borbe za broncu.

Kanaetu je na putu do olimpijske medalje stajao Uzbekistanac Nikita Rafalovič. No, naš je olimpijac na kraju slavio s 24:18.

Podsjećamo, tekvondašica Matea Jelić u finalu kategorije do 67 kilograma na Olimpijskim igrama u Tokiju borit će se protiv Britanke Lauren Williams. Jelić je tako već osigurala srebro, a može osvojiti i zlato.

>> Pijavica se pojavila na terenu i dignula suca u zrak

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
15:12 26.07.2021.

Čestitke i bravo momak!

Avatar Agramer000
Agramer000
15:02 26.07.2021.

Bravo🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

DR
Draconic5
15:15 26.07.2021.

Cestitam