Dečki, svaka čast

Hrvati i Srbin oduševili gestom uoči utakmice i postali hit

Foto: Twitter
Hrvati i Srbin oduševili gestom uoči utakmice i postali hit
11.01.2018.
u 22:56
- Nije problem što mi mislimo, između naših reprezentacija nema ništa loše, jer su to sportaši, ali znamo kako je u politici.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska i Srbija sutra će u Spaladium Areni odmjeriti snage u prvom kolu Europskog rukometnog prvenstva. Kada se ove dvije zemlje nađu u bilo kojem sportu, situacija je uzavrela, a ta utakmica proglasi se posebnom zbog zategnutih odnosa i prošlosti dviju zemalja.

Međutim, sportaši uvijek pokušavaju spustiti tenzije, a tako je i uoči sutrašnjeg rukometnog susreta.

- Nije problem što mi mislimo, između naših reprezentacija nema ništa loše, jer su to sportaši, ali znamo kako je u politici. Ne traži se ništa pozitivno, traži se nešto loše i zato bih volio da nemamo kontakte ni s kim prije utakmice, rekao je danas izbornik Srbije Jovica Cvetković.

A lijepu poruku poslali su i igrači, posebno naš Zlatko Horvat i igrač Srbije Dobrivoje Marković. Dvojica suigrača iz PPD Zagreba sutra će se naći na suprotnim stranama, a uoči tog susreta fotografirali su se zagrljeni i time pokazali da u sportu nema mjesta politici i zategnutim odnosima.

Fotka koju je na Twitteru objavio PPD Zagreb brzo je postala hit.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 41

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
23:20 11.01.2018.

Njih dvojica su suigrači u Zagrebu i logično je da imaju prijateljski odnos bez obzira na nacionalnost. Ali dajte molim vas nemojte mi opet o nekakvom bratstvu i jedinstvu... Neka igrači svoje na terenu odrade sportski a navijači će sigurno na tribinama pokazati što Hrvati misle o ovakvom medijskom napuhavanju bratstva s onima koji su nam vječni neprijatelji...

KA
kacavenda
23:40 11.01.2018.

Nevijedi lizanje, Hr pobjedjuje

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
23:41 11.01.2018.

Uzvratiti im jednakom mjerom za svu "ljubav i poštovanje" koje su oni nama pružili i priuštili 2012. u Bg. Ma čak i malo jače od toga i sve 5 !!