REAKCIJE NAKON PORTUGALA

Izbornik uputio ispriku: Očito ne znamo bez drame, a u poštenje Francuza ne sumnjam

Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
Zagreb: Okupljanje hrvatske rukometne reprezentacije uoči kvalifikacija za Olimpijske igre
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Zagreb: Trening hrvatske rukometne reprezentacije uoči kvalifikacija za Olimpijske igre
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Danska - Hrvatska
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Danska - Hrvatska
13.03.2021.
u 20:20
Izabranici Hrvoja Horvata su se "vratili iz mrtvih" jer su veći dio utakmice odigrali jako loše, a početkom drugog dijela gubili su sa šest razlike
Pogledaj originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija je u susretu 2. kola kvalifikacijskog turnira za plasman na Olimpijske igre u Montpellieru pobijedila Portugal s 25:24 (9:12) i ostala u igri za Tokio.

Hrvatski rukometaši pobijedili su dramatičnoj utakmici Portugal s 25:24 golom Luke Cindrića 20 sekundi prije kraja. Izabranici Hrvoja Horvata su se "vratili iz mrtvih" jer su veći dio utakmice odigrali jako loše, a početkom drugog dijela gubili su sa šest razlike.

Prenosimo u nastavku izjave 

Hrvoje Horvat:

Presretni smo. Očito ne znamo bez drame. Ali pokazalo se da smo dobri u trilerima. Odigrali smo nervozno prvo poluvrijeme, očito je pritisak odradio svoje, ali uspjeli smo u nastavku pomoću pliće obrane okrenuti utakmicu. 

Nedostajao nam je u prvome dijelu šut izvana, a na kraju smo posegnuli za zadnjim rješenjem, Pavlovićem. Mučili se jesmo, ali nas je na kraju obrana izvukla. U nastavku je bila fantastična. 

Čestitao bih dečkima što su pokazali karakter, što su uspjeli ostati hladne glave. Bilo je traumatično, ispričavam se gledateljima, a nadam se da ćemo u nedjelju imati jednu mirniju utakmicu protiv Tunisa.

Otvorila nam se prilika, trebamo je objeručke prihvatiti. Ne dvojim u poštenje Francuske i Portugala u nedjelju, siguran sam da će domaćini odigrati na maksimumu.

Ivan Čupić, strijelac devet pogodaka:

- Znali smo da nas čeka težak turnir, znali smo da će jedna ili dvije lopte odlučivati. Koncentracija i energija su bili na nivou, isprovocirali smo pobjedu. Imali smo dobrih i loših trenutaka, ali načelno mislim da se dižemo i igramo dobro.

Prostora za napredak ima. Nedostaje nam kontinuitet kako bi bili pravi 60 minuta, ali teško je bilo sve to posložiti uz samo dva treninga. Na nama je da u nedjelju to potvrdimo. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
20:45 13.03.2021.

Danska je bila postena kada je nas razbila na SP i sada cemo vidjeti ako su takvi francuzi. Najbolje bi ipak bilo da Tunis uzme bod francuzima jer onda francuzi imaju morivaciju ALi i onda Tunis ima sanse za OI protiv nas.

VK
vječni krojf
09:34 14.03.2021.

Ovaj rukomet ne mogu više gledati.

DU
Deleted user
22:15 13.03.2021.

E moj izborniče, a tko kaže da je Francuska bolja od Portugala?