Zatvaranje sezone

Hajduk dovodi Jordana, a Tudor poručio Malokuu: Klub će uvijek biti iznad pojedinca

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Hajduk dovodi Jordana, a Tudor poručio Malokuu: Klub će uvijek biti iznad pojedinca
13.12.2014.
u 09:30
Jordan ima 24 godine, brz je, rođen u Zadru i od malih nogu je navijač bijelih
Pogledaj originalni članak

Dio Hajdukovih igrača poput ozlijeđenih Mezge i Vršajevića već je na odmoru, dio poput Uzbekistanca Temruhoje Abdukholikova broji posljednje dane na Poljudu. Kako već i priliči Hajdukovu poslovanju, nitko neće odgovarati za neuspješan angažman napadača kojeg je struka provjeravala sedam dana. Ali, za Igora Tudora je najvažnije da se pobjedom oprosti od 2014. godine, u Poljud stiže Istra.

Kouassi će igrati

Uz rečene Mezgu i Vršajevića, Tudor ne može računati ni na Malokua, Maglicu, Bašića, Stipicu... Kouassi je ozlijeđen, ali vjerojatno će igrati.

Na posljednjoj utakmici sezone očekuje se barem desetak tisuća gledatelja.

- Navijači su nam iznimno važni. Ovdje se voli nogomet, voli Hajduk. Same brojke o posjetu na našem stadionu, u odnosu na ostatak države, puno govore. Igrači to znaju cijeniti i, vjerujte mi, u 99 posto utakmica dali su sve od sebe - rekao je Tudor.

Nije se želio upuštati u rasprave oko Elvira Malokua, koji je nezadovoljan statusom i želi napustiti Hajduk.

- Imam svoj stavi, reći ću ga, ali ne prije utakmice s Istrom. Nijedan igrač ne zaslužuje veću pozornost od ostalih, momčad mora uvijek biti iznad svega. Elvir Maloku ima jednaku pažnju kao Milović, Sušić ili Abdukholikov, koji nije igrao šest mjeseci. Pomoćnici i ja pratimo, od 24 igrača moramo odrediti deset koji će igrati. Ili kako je rekao veliki Ivo Šušak "ostali neka potraže sreću na treningu i pokušaju izboriti mjesto u momčadi narednog tjedna". Pojedinac nikada ne smije biti iznad momčadi – zaključio je Tudor.

Malo igrao u Istri

Jedan od igrača kojima će obrana Hajduka u današnjem (subota) poljudskom dvoboju morati posvetiti posebnu pozornost zasigurno je Marko Jordan. Nakon što je ljetos pristigao iz češkog drugoligaša Zlina, kojemu je s četiri pogotka pomogao da ostane u ligi, zbog nesređenih papira puna tri mjeseca nije imao pravo nastupa. Za Istru je stoga odigrao samo posljednje dvije utakmice na kojima nije zatresao mrežu, ali je svejedno ostavio dobar dojam. Naime, doznajemo kako su Splićani pokazali veliko zanimanje za njegove usluge i kako postoje veliki izgledi da se on već ove zime preseli na Poljud. Stoga ne treba sumnjati kako će u vjerojatno oproštajnom nastupu u žuto-zelenom dresu sve učiniti da dodatno impresionira buduće poslodavce. Rođeni je Zadranin i kako sam kaže, ne treba posebno isticati da od malih nogu navija za Hajduk. I nije to ona nogometna floskula.

- Nastupom u Hajdukovu dresu ispunio bih dječački san - zaključio je 24 godišnji Jordan.

>> Istra nam dolazi s poznatim bunkerom, a na nama je da budemo strpljivi

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

MA
MagnusJohnson
10:31 13.12.2014.

Nemojte još najavljivati utakmicu, treba prvo pričekati očitovanje Torcide, da li će igračima dopustiti nastup na utakmici.

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
09:41 13.12.2014.

Na posljednjoj utakmici sezone očekuje se barem desetak tisuća gledatelja ali nije 100% da če se ona održati jer ukoliko se Ankica iz Trogira ili Stipe iz Dugopolja napiju i neče njih osiguranje pustiti na tribine Poljuda moguče je da Nadzorni odbor zabrani ekipi da izađe na teren.

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
10:50 13.12.2014.

Jordan ? Genijalan igrač , bit će nova zvijezda hajduka , nisam nikad vidio boljeg !!!!! Hajdučine mogu biti primjer svima kako se kvalitetno radi , veliki klub koji je momantalno možda malo manji , da ne kažem da skoro ne postoji ali Brbljić če sve to uskoro riješiti .