NHL LIGA

Gostujuće pobjede Detroita i Ottawe

Foto: Reuters
Gostujuće pobjede Detroita i Ottawe
07.12.2009.
u 09:54
Hokejaši Detroit Red Wingsa pobijedili su u Madison Square Gardenu domaće New York Rangerse 3:1 u nedjeljnoj utakmici NHL lige.
Pogledaj originalni članak

Ključni se trenutak dogodio dvije minute i tri sekunde prije kraja utakmice, pri rezultatu 1:1. Napadač domaćih Marian Gaborik nije uspio iskontrolirati pak pred vratima Red Wingsa, oduzeo mu ga je kapetan gostiju Nicklas Lidström te pokrenuo akciju iz koje je Dan Cleary zabio za 2:1. Do kraja je još Kris Draper ubacio pločicu u praznu mrežu.

Ottawa Senatorsi prekinuli su niz od četiriju uzastopnih poraza gostujući kod Mighty Ducksa u Anaheimu. Pobijedili su kalifornijski sastav 4:3 boljim izvođenjem penala.

Vodili su Kanađani tri puta, i u svima su trima navratima dopuštali domaćima izjednačenja unutar manje od jedne minute. Aleksej Kovaljev i Daniel Alfredsson ipak su im donijeli oba boda zabivši u prvim dvjema serijama penala.

NHL liga, nedjelja:

Anaheim – Ottawa 3-4, penali

NY Rangers – Detroit 1-3

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.