HRVATSKI KUP

Gosti lako rasplinuli snove Perkovčana

Foto: VL
Gosti lako rasplinuli snove Perkovčana
22.09.2009.
u 17:57
Iako su se nogometaši Slavonca CO nadali da u susretu sa starim znancima iz Kostrene mogu počiniti iznenađenje, već prve minute pokazale su da je odnos snaga između ove dvije momčadi danas ipak puno drukčiji nego prošle sezone u Drugoj ligi.
Pogledaj originalni članak

Drugoligaški se lider pokazao kao puno kvalitetniji suparnik i, premda je neizvjesnost potrajala do 35. minute, pogodak je cijelo vrijeme visio u zraku i bilo je samo pitanje vremena kada će domaća obrana prvi puta pokleknuti.

Prvi pogodak gosti su postigli preko Prijića koji je vješto obišao domaćeg čuvara mreže Dokonala i iz blizine bez poteškoća ugurao loptu u praznu mrežu. Samo sedam minuta kasnije slabi domaći vratar traljavo je ispucao loptu do Tomića koji lako prelazi dvojicu obrambenih igrača Slavonca i odlično pronalazi Edija Petrovića koji s petnaestak metara prizemnim udarcem povećava vodstvo gostiju.

Nastavak susreta također prolazi u potpunoj dominaciji Pomorca, a u tom su se razdoblju posebno istaknuli trostruki strijelac i najbolji igrač utakmice Ivor Weitzer te trostruki asistent Željko Tomić. Najizrazitiju prigodu za domaće promašio je mladi Mazarekić u 63. minuti glavom, a počasni pogodak djelo je Alena Jelčića iz opravdano dosuđenog jedanaesterca.

Utakmica će, nažalost, ostati upamćena i po nemilom događaju iz 72. minute, kada je domaći vratar Dokonal nenamjernim startom slomio lijevu nadlakticu strijelcu prvog pogotka Igoru Prijiću.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.