MEDVEŠČAK

Gojanović: Promjena trenera izazvala je šok

Foto: Antonio Bronić/VLM
Gojanović: Promjena trenera izazvala je šok
27.11.2009.
u 08:48
Hokejaši Medveščaka u 26. kolu EBEL-a danas u Ledenoj (17.30 sati) dočekuju Linz. Iza "medvjeda" buran je tjedan. Smijenjenog trenera Sacilotta naslijedio je Amerikanac Ted Sator, a napad pojačao Jeff Heerema.
Pogledaj originalni članak

- Promjena trenera donijela je pozitivan šok, svi bolje rade na treninzima jer se žele dokazati Satoru - kaže predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

- Ne smijemo krenuti loše kao u posljednjoj utakmici protiv njih, kada smo već nakon prve trećine gubili sa 4:0. Moramo odigrati čvrstu i dobru utakmicu te steći samopouzdanje za nedjeljni susret s Olimpijom koji nam je jako važan. Pobjedom bi se bodovno odvojili od Olimpije i već sada napravili prvi korak prema doigravanju - kaže Gojanović.

I Zagrepčani su shvatili važnost nedjeljne utakmice, pa je već sada Ledena rasprodana. A za večerašnju utakmicu s Linzom ulaznica još ima, vjerojatno zbog nepopularnog termina u 17.30 sati koji diktira prijenos na HTV 2. "Medvjedi" koji iz utakmice u utakmicu pune dvoranu, očito zasad nemaju mjesta u udarnom terminu naše televizije. Talijanska sapunica “Čarolija” koja petkom ide u 20.10 sati zasad je ipak važnija.

Olimpija pak večeras očekuje veliki derbi protiv Jesenica. Nakon ostavke Dannyja Galinasa "zmajčeki" su još uvijek u potrazi za novim trenerom, navodno u kombinacijama imaju i Enia Sacilotta, dosadašnjeg trenera Medveščaka.

A stručni stožer kluba odlučio je da će do kraja sezone drugi vratar "medvjeda" biti Gašper Krošelj, dok će Vanja Belić preseliti u drugu momčad.

- Belića smo poslali u drugu momčad tako da kroz utakmice Slovenske lige stekne kontinuitet branjenja. Tako će biti u boljoj formi i za važne reprezentativne akcije - objašnjava Gojanović.

Parovi 26. kola: KAC - Graz, Medveščak - Linz, Villach - Alba, Olimpija - Jesenice.

Poredak: Graz 39, Linz 37, Vienna Capitals 31, RB Salzburg 30, Alba 29, Villach 28, KAC 27, Medveščak 23, Olimpija 18, Jesenice 11.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.