BELGIJSKI NOGOMET

Gent "potopio" Club Brugge, Perišić strijelac

Foto: Reuters
Gent "potopio" Club Brugge, Perišić strijelac
08.05.2010.
u 23:07
Odigrano je posljednje, 10. kolo Lige za prvaka belgijskom nogometnom prvenstvu. Anderlecht je već od ranije osigurao svoj 30. naslov prvaka, dok je Gent sa uvjerljivom 6:2 pobjedom nad Club Bruggeom izborio kvalifikacije za Ligu prvaka.
Pogledaj originalni članak

Club Brugge hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića je imao tri boda viša ispred Genta na drugom mjestu uoči posljednjeg kola i trebao mu je tek bod za potvrdu pozicije, ali doživio je pravi debakl u Gentu, te ga je domaćin zbog bolje gol-razlike prestigao.

Već na poluvremenu je Gent imao prednost 3:0, potom je početkom nastavka povećao prednost na 4:0 golom Lepointa, a Ivan Perišić je u 62. minuti vratio kakvu-takvu nadu gostima. Bio je to njegov deveti ovosezonski gol i treći u razigravanju za prvaka, ali nije pomogao njegovoj momčadi.

Kažimo da je u 83. minuti za domaći sastav gol postigao i bosansko-hercegovački nogometač Adnan Čustović.

Jupiler liga, Liga za prvaka, 10. kolo:

Anderlecht – St. Truiden 2:1

Zulte-Waregem – Kortrijk 1:2

Gent – Club Brugge 6:2

Redoslijed: 1. Anderlecht 59, 2. Gent 41, 3. Club Brugge 41, 4. St. Truiden 34, 5. Kortrijk 33, 6. Zulte Waregem 28

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.