Tekvondo

Gašparića su svi željeli za predsjednika, ali ne i Berića

Foto: 'Damir Spehar/ Vecernji list'
Gašparića su svi željeli za predsjednika, ali ne i Berića
17.11.2009.
u 15:53
Osnivanjem Tekvondo saveza Bjelovarsko-bilogorske županije za čelnog je čovjeka izabran Dinko Tandara iz TKD-a Omega. Međutim, doznajemo kako je predsjednički stolac, na temelju zaključka prvotnoga inicijativnog sastanka, trebao pripasti osobi iz TKD-a Bjelovar, kao najstarijeg kluba s 40-godišnjom tradicijom. No na osnivačkoj skupštini došlo je do glasovanja, a presudnu prevagu Tandari donijeli su članovi Foxa.
Pogledaj originalni članak

Naime, na području županije djeluju samo tri bjelovarska kluba, Bjelovar, Omega i Fox, a potonji dvojac nije bio spreman prihvatiti prijedlog Bjelovara da Ante Berić bude predsjednik.

- Berić se zbog obveza toga ionako nije bio spreman prihvatiti pa je predložio Zorana Gašparića. Da smo to znali unaprijed, Zoran bi bio predsjednik saveza. No, naše prijašnje razmirice želimo ostaviti po strani i ujedinjeni želimo putem saveza raditi za dobrobiti sva tri, ali i budućih klubova - kaže Tandara, dodajući da će se u četverogodišnjim predsjedničkim mandatima saveza prvo izrotirati predstavnici tri bjelovarska kluba.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.