'Jedan od najboljih'

Futsal Dinamo doveo veliko pojačanje, stiže standardni engleski reprezentativac!

Foto: Futsal Dinamo
Futsal Dinamo
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Futsal Dinamo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Futsal Dinamo - Vrgorac
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Futsal Dinamo - Nacional
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
futsal Dinamo - Split Tommy
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
futsal Dinamo - Split Tommy
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
futsal Dinamo - Split Tommy
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
futsal Dinamo - Split Tommy
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Futsal Dinamo - Vrgorac
25.08.2016.
u 16:33
- Dinamo je klub koji je poznat i u međunarodnoj zajednici, prvenstveno zbog svojih strastvenih navijača.
Pogledaj originalni članak

Malonogometni klub Futsal Dinamo nastavlja se pojačavati za sljedeću sezonu. Klub koji je lani bio treći u prvenstvu ove sezone želi otići još dalje pa osnažuje kadar. Nakon što su iz Nacionala stigli Grbeša i Matošević, za plave je potpisao i engleski reprezentativac Douglas Reed, dosadašnji igrač poznatog Baku Uniteda. Reed je već igrao u hrvatskoj, bio je prije nekoliko godina član Uspinjače.

"Radi se o jednom od najboljih igrača koji su ikada igrali u 1.HMNL. Osim za engleske klubove i Uspinjaču, Reed je igrao za španjolsku Lanzarote Tias Yaizu, MNK Smederevo i ciparski AEL Limassol", napisao je Futsal Dinamo o svom novom pojačanju.

Engleski nogometaš uskoro će imati priliku zaigrati pred vjernim navijačima Dinama o čijoj se sjajnoj atmosferi na utakmicama piše i izvan granica Hrvatske.

- Veže me veliko prijateljstvo s igračima s kojima sam u sezoni 2011/12 igrao u Uspinjači, a s Mićom Martićem sam i radio u Engleskoj. Posebno se veselim što sam se vratio u Zagreb koji je jako prijateljski i otvoreni grad. Futsal Dinamo je klub koji je poznat i u međunarodnoj futsal zajednici, prvenstveno zbog svojih strastvenih navijača. Futsal Dinamo je klub koji funkcionira na drukčiji način od ostalih klubova u kojima sam igrao. Nevjerojatno sam uzbuđen što ću igrati pred takvom publikom na Šalati, ali i u nastavku sezone. Siguran sam da će nam pomoći u narednoj sezoni, a ja mogu obećati da ću za klub dati sve od sebe, kazao je Reed.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ST
Startrack
17:16 25.08.2016.

Ko ovo gleda i prati. Evo niko nije ni stavio komentar.

DU
Deleted user
18:07 25.08.2016.

hahahahahaha

GM
Gusta magla
02:33 26.08.2016.

Futsal je za male,jadne,naivne navijace...veliki nogomet ili HNL je za velike decke i prave navijace.