TRENUTAK ZA POVIJEST

FOTO O ovoj fotografiji Majera i Modrića danas svi pričaju: Nitko nije slutio što najavljuje

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO O ovoj fotografiji Majera i Modrića danas svi pričaju: Nitko nije slutio što najavljuje
12.11.2021.
u 12:38
A prije 13 godina, u prvoj utakmici finala Kupa Dinamo – Hajduk, dinamovci su na travnjak izašli s natpisom ''šampioni 2008.!"
Pogledaj originalni članak

Danas briljantan adut izbornika Dalića, Lovro Majer, prije nekoliko godina još je sanjao velike pozornice, a sada na njima stasa u glavnu zvijezdu i to uz svog idola. Hrvatski kapetan Luka Modrić prije 13 godina ga je vodio za ruku, a sada mu je suigrač. Sigurno je velika čast Lovri što ga se često naziva upravo Lukinim nasljednikom. 

A prije 13 godina, u prvoj utakmici finala Kupa Dinamo – Hajduk, dinamovci su na travnjak izašli s natpisom ''šampioni 2008.!"

Nitko tada nije slutio da će dječak kojega Luka Modrić vodi za ruku iz Dinamove omladinske škole postati bedem veznog reda nove generacije vatrenih. 

"Uvijek slijedi svoje snove", napisao je Lovro na Instagramu uz nekoliko fotografija s tog susreta na taj značajan dan 7. svibnja 2008. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
13:22 12.11.2021.

Dok god Thompson bude pjevan u svlacionici , gorit ce vatra, nazalost Hrvatska se gasi polako , Zagreb je primjer a kad jednom nestane naboja postat cemo kao i druge prosjecne male zemlje

CR
CroAmerico
15:22 12.11.2021.

Modric je Modric Majer je Majer .Amen.

Avatar Prosenjak
Prosenjak
16:28 12.11.2021.

Mali je jučer bio jako dobar. Dva gola i sudjelovanje u još tri gola, dobar smisao za kombinatoriku, dobro stoji na terenu i ne čini greške u postavljanju, ugodno iznenađenje. Doduše, to je Malta, ali bez obzira na to, momak je zaslužio istrčati u prvih 11 na Poljudu, i nisu mi jasni ovi koji to dovode u pitanje. A što se tiče usporedbe s Modrićem, to je možda i zbog frizure ali Majer mislim da nije taj tip igrača, on je više ofenzivni dok je Modrić više klasični vezni igrač a osim toga da je Luka biti lako tad bi Luka bio svatko, ali to nikako nije lako i zato je Luka najbolji hrvatski nogometaš svih vremena i neće biti lako dostići sve ono što je on napravio za nogomet, ne samo u reprezentaciji.