NOVAKOVA SUPRUGA

FOTO Jelena Đoković na nesvakidašnjem druženju: Poručila bitnu poruku

Foto: Zabulon Laurent/ABACA/PIXSELL
FOTO Jelena Đoković na nesvakidašnjem druženju: Poručila bitnu poruku
25.04.2022.
u 13:07
"Ja sam se rado odazvala pozivu i s velikom zahvalnošću ga ispratila dalje… Ima još 75 dana vožnje motorom da stigne do Indije", napisala je Jelena uz fotografiju sa indijskim guruom
Pogledaj originalni članak

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića, imala je priliku susresti se s indijskim guruom, Sadhguruom, koji je na svojoj misiji gdje za 100 dana na motoru putuje do Indije, svakog dana prolazeći kroz drugu zemlju. Cilj mu je podići svijest o bitnosti očuvanja zemljišta zarad zdravlja ljudi i planete.

Sadhguru na Instagramu gdje ga prati 7,7 milijuna ljudi, a iskoristio je priliku susresti se i s gospođom Đoković. Ona se odazvala njegovom pozivu da se podigne svijest o očuvanju zemljišta. 

- Kroz Beograd je prošao Sadhguru i pričao o bitnosti očuvanja zemljišta jer postaje sve više osiromašeno. Naše voće, povrće i žitarice koje uzgajamo i jedemo nemaju više istu nutritivnu vrijednost kao nekada… Danas nam treba 8 naranči da zamjene onu jednu sočnu od prije samo 10 godina. Zbog toga nas poziva da mu se pridružimo u njegovoj kampanji podizanja svijesti o bitnosti očuvanja zemljišta i naravno, poziva nas da promijenimo navike zbog našeg zdravlja, a i zdravlja naše djece i planete. Ja sam se rado odazvala pozivu i s velikom zahvalnošću ga ispratila dalje… Ima još 75 dana vožnje motorom da stigne do Indije - napisala je Jelena uz fotografiju sa indijskim guruom.

>> Čačić novi trener Dinama:

ĆIRINA SJEĆANJA

Zbog jedne izjave o Jugoslaviji htjeli su me dati u zatvor, htjeli su me eliminirati

U novom nastavku feljtona donosimo vam prisjećanja na utakmice protiv Radničkog i Veleža te na osiguravanje naslova prvaka. Tog sam igrača na autocesti htio izbaciti iz autobusa, a onda je stigla vijest koja je sve promijenila. Zvezda je poražena u Osijeku, a to – evo sav sam se naježio dok se toga prisjećam – znači da je Dinamo, napokon, prvak Jugoslavije! Bili smo pedeset tisuća tijela, vjerujte svome Ćiri kada vam to kaže, a jedna duša…

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.