Ograđuju se

Fifa: Ni Messi ni Chitalu neće biti službeni rekorder

Foto: Reuters
Fifa: Ni Messi ni Chitalu neće biti službeni rekorder
14.12.2012.
u 21:39
- Mi nemamo tu bazu podataka s detaljima svake nogometne utakmice u svakoj zemlji svijeta
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Lionel Messi prestigao Gerda Mullera po broju postignutih pogodaka u kalendarskoj godini, počeli su se javljati razni savezi koji tvrde da Messi nije rekorder. Prvo su iz Zambije poručili kako je Godfrey Chitalu postigao čak 107 pogodaka, a samo dan kasnije Brazilci su poručili da je čak i Zico bolji od Messija jer je postigao 89 pogodaka. O cijelom slučaju izjasnila se i Fifa koja se ograđuje od svega.

- Mi nemamo tu bazu podataka s detaljima svake nogometne utakmice u svakoj zemlji svijeta. To nema veze s našom pristranosti. Da ste me pitali za potvrdu bilo kojeg rekorda u našim natjecanjima, vrlo rado bih vam dao taj odgovor - rekao je Fifin glasnogovornik Alex Stone.

>>>Javili se i iz Flamenga: Zico je zabio više golova od Messija!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.