Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak nije rekorder!?

Javili se i iz Flamenga: Zico je zabio više golova od Messija!

Leo Messi (1)
Reuters
13.12.2012.
u 09:24

– Što bi tek bilo da te godine nije dva mjeseca bio ozlijeđen? Pa dao bi više od sto golova...

Lionel Messi sinoć je u Kraljevu kupu ponovno postigao dva pogotka za Barcelonu i praktički sam pobijedio Cordobu. Argentinac je tako došao do svog 88. pogotka u kalendarskoj godini i još malo pobjegao nevjerojatnom Gerdu Mülleru.

A nakon što je u javnost izašla priča o tome da Messi i dalje nije rekorder jer je je, navodno,  Zambijac Godfrey Chitalu postigao 107 pogodaka, iz Flamenga su se javili i tvrde da Messi čak nije ni na drugom mjestu jer je od njega bolji i Brazilac Zico.

– Ljutiti smo što se piše da je rekorder kad još uvijek nije. Zico je 1979. godine postigao 81 pogodak za Flamengo, a dodao je sedam za Brazil te još jedan u prijateljskoj utakmici. Dakle, postigao je 89 pogodaka – rekao je Bruno Lucena, voditelj ureda za statistiku u Flamengu, te dodao:

– Što bi tek bilo da Zico te godine nije dva mjeseca bio ozlijeđen? Pa dao bi više od sto golova...

>>>Chitalu je u Zambiji zabio 107, Messi nije rekorder

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije