MERKEL NA TRIBINI

Kramarić fenomenalnim golom srušio veliki Bayern, Niko Kovač opet izgubio!

Foto: Reuters
Kramarić
Foto: Reuters
Kramarić
Foto: Reuters
Kramarić
Foto: Reuters
Bundesliga
Foto: Reuters
Bundesliga
Foto: Reuters
Bundesliga
Foto: Reuters
Bundesliga
Foto: Reuters
Bundesliga
04.04.2017.
u 22:00
Hrvatskom napadaču to je 11. gol ove sezone u Bundesligi, a uz to je upisao i sedam asistencija.
Pogledaj originalni članak

Andrej Kramarić srušio je veliki Bayern u 27. kolu Bundeslige! Napadač Hoffenheima u strijelce se upisao u 21. minuti kada je sjajno iz voleja s 20-ak metara rasparao mrežu rezervnog vratara Bayerna Ulreicha.

Hrvatskom napadaču to je 11. gol ove sezone u Bundesligi, a uz to je upisao i sedam asistencija. Danas je odradio čitavu utakmicu.

Bayern je u drugom poluvremenu žestoko pritisnuo domaćina i imao nekoliko odličnih prilika. No, vratar Hoffenheima Baumann bio je iznimno raspoložen i sačuvao praznu mrežu. Bayenu je to tek drugi ligaški poraz ove sezone.

Eintracht Nike Kovača nastavio je s očajnim rezultatima. Koln ih je pred svojim navijačima svladao 1:0 pa je tako Kovačeva momčad i osmu utakmicu zaredom ostala bez pobjede. Susret je s tribina promatrala njemačka kancelarka Angela Merkel u društvu predsjednika Kolna Wernera Spinnera.

Bundesliga, 27. kolo: 

Hoffenheim - Bayern 1:0
Koln - Eintracht 1:0
Werder - Schalke 3:0
Borussia D. - HSV 3:0

>> Andrej Kramarić podržao Perišića: Većina igrača misli ono što je rekao Šukeru!

Rezultati by SofaScore
Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

SL
slivnevode
23:21 04.04.2017.

Kramarić za nogometne znalce nije novost. On je nogometni, nebrušeni dragulj čije vrijeme tek dolazi! Samopouzdanje mu je sve veće, igra u ligi koja mu odgovara...Da mu je otac bio beskičmenjak Andrejev put bi bio lakši,ovako je trnovitiji ali slađi. Sretno i dalje Andrej!

GU
General_U
20:49 04.04.2017.

bravo andrej,golman u rangu moje babe.

MU
muh
09:37 05.04.2017.

Bil je jak šut skoro po sredini a golman umjesto d a brani sa desnom rukom o pokušava ljevom tako da normalno bi to trebao ubraniti.