LAPSUS

Evo kako se veliki Jordan osramotio pred predsjednikom Obamom

Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
Evo kako se veliki Jordan osramotio pred predsjednikom Obamom
11.02.2015.
u 12:56
- Ne mogu primiti ovaj poster. Pogrešno je napisao moje ime - kazao je Obama.
Pogledaj originalni članak

David Axelrod, bivši savjetnik Baracka Obame otkrio je kako je prije dvije godine na poseban način želio čestitati 50. rođendan američkom predsjedniku. Poklonio mu je poster s likom Michaela Jordana čiji je Obama veliki obožavatelj.

Prije uručivanja dara Axelrod je zamolio Jordana da potpiše poster, a jedan od najvećih košarkaša svih vremena je napisao:

- Za Barracka: I dalje mi dugujete večeru. Želim vam sve najbolje, Michael Jordan!

I sve bi bilo u redu da Jordan nije pogrešno napisao predsjednikovo ime.

- Ne mogu ovo primiti. Pogrešno je napisao moje ime. Jedno 'r' je višak - kazao je Obama kad mu je Axelrod predao poster.

- Znate što, Michael će uvijek imati posebno mjesto u mome srcu. Zbog sreće koju je podario cijelom Chicagu - dodao je Obama.

>>'Mike Tyson izgubio je kontrolu, želio je pretući Michaela Jordana!'

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
16:42 11.02.2015.

kako se možeš osramotiti pred čovjek koji nema ikakvog srama? koji stalno laže, i obmanjuje svijet? koji je poveo više ratova i razorio više država nego ijedan njegov prethodnik? sve na temelju laži.