U SPLITU

Evo gdje gledati Hrvatsku protiv Brazila u borbi za Tokio

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Evo gdje gledati Hrvatsku protiv Brazila u borbi za Tokio
30.06.2021.
u 16:58
Na terenu ćemo gledati najbolje što Hrvatska ima. Doduše, uz par ozljeđenih, ali će nakon tri i pol godine u službenoj utakmici za Hrvate zaigrati i naš najbolji NBA igrač - Bojan Bogdanović
Pogledaj originalni članak

Pred punim tribinama Spaladium Arene izaći će na teren legendarni Aco Petrović i hrvatski košarkaši. Doduše, Aco će ovoga puta nositi žuto-zelenu kombinaciju jer je izbornik Brazila, dok će naše dečke predvoditi, sada već dobro poznati izbornik, Veljko Mršić. 

Na terenu ćemo gledati najbolje što Hrvatska ima. Doduše, uz par ozljeđenih, ali će nakon tri i pol godine u službenoj utakmici za Hrvate zaigrati i naš najbolji NBA igrač - Bojan Bogdanović. 

Ovo je našim momcima peta utakmica. Prve dvije su od Slovenaca izgubili, ali su već u druge dvije popravili dojam protiv Portorika. Sada će Brazil biti pravi ispit za odlazak na Olimpijske igre. Oni i Brazilci će biti dvije od šest reprezentacija koje će se boriti za prolazak u Tokio, a samo će jednoj to poći za rukom. Hoće li si Hrvatska u dobrom smjeru krčiti taj put pogledajte na Sportklubu 1 od 20 sati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.