DESCHAMPSOV POPIS

Dvije francuske zvijezde zbog koronavirusa propuštaju okršaj s Hrvatskom

Dvije francuske zvijezde zbog koronavirusa propuštaju okršaj s Hrvatskom
27.08.2020.
u 16:09
S Deschampsova popisa u posljednji je trenutak otpao veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba zbog zaraze koronavirusom, a isto se dogodilo i u slučaju veznjaka Tottenham Hotspura, Tanguya Ndombeléa.
Pogledaj originalni članak

Izbornik svjetskih nogometnih prvaka Francuza Didier Deschamps u četvrtak je objavio popis igrača na koje računa za utakmice Lige nacija u rujnu protiv Švedske u Stockholmu 5. rujna i Hrvatske u Saint-Denisu 8. rujna.

S Deschampsova popisa u posljednji je trenutak otpao veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba zbog zaraze koronavirusom, a isto se dogodilo i u slučaju veznjaka Tottenham Hotspura, Tanguya Ndombeléa.

"Nažalost, jutros smo saznali kako su Pogbini i Ndombeleovi testovi pozitivni na COVID-19", izjavio je Deschamps.

Francuski je izbornik za rujansku akciju pozvao i trojicu igrača koji nikada do sada nisu bili u sastavu reprezentacije, veznjaka Lyona Houssema Aouara, braniča RB Leipziga Dayota Upamecana i tek 17-godišnjeg veznjaka Rennesa Eduarda Camavingu.

Svoje je mjesto među "trikolorima" nakon više od dvije godine izbivanja pronašao i veznjak Juventusa Adrien Rabiot. On je prije odlaska na SP u Rusiji odbio biti pričuva te je samovoljno napustio reprezentaciju, a Deschamps ga potom više nije pozivao.

"On je pronašao jako dobru razinu forme u Juventusu, a ja nisam netko tko zauzima radikalne pozicije. Rabiot je ostao na dispoziciji za reprezentaciju sve vrijeme", dodao je Deschamps.

 

REPREZENTACIJA FRANCUSKE:

Vratari: Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Mike Maignan (Lille), Steve Mandanda (Marseille)

Obrana: Lucas Digne (Everton), Leo Dubois (Lyon), Lucas Hernandez (Bayern), Presnel Kimpembé (Paris SG), Clement Lenglet (Barcelona), Ferland Mendy (Real Madrid), Dayot Upamecano (RB Leipzig), Raphael Varane (Real Madrid)

Vezni red: Eduardo Camavinga (Rennes), N'Golo Kanté (Chelsea), Steven Nzonzi (Rennes), Adrien Rabiot (Juventus), Moussa Sissoko (Tottenham Hotspur), Houssem Aouar (Lyon)

Napad: Wissam Ben Yedder (Monaco), Olivier Giroud (Chelsea), Antoine Griezmann (Barcelona), Jonathan Ikoné (Lille), Anthony Martial (Manchester United), Kylian Mbappé (Paris SG)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.