Legendarni vratar

Dražen Ladić pojačao Dalićev stožer u Dallasu

Foto: Twitter/HNS
Dražen Ladić pojačao Dalićev stožer u Dallasu
25.03.2018.
u 13:29
Hrvatski nogometni savez prihvatio je zahtjev izbornika Zlatka Dalića koji nije odustajao od želje da u svom stožer za pomoćnika ima i legendarnog vratara
Pogledaj originalni članak

Dražen Ladić priključio se stožeru hrvatske nogometne reprezentacije u Dallasu. Vatreni u srijedu u četiri sata ujutro po srednjoeuropskom vremenu igraju prijateljsku utakmicu protiv Meksika.

Hrvatski nogometni savez prihvatio je zahtjev izbornika Zlatka Dalića koji nije odustajao od želje da u svom stožer za pomoćnika ima i legendarnog vratara. 

Ladić je prvi trening s reprezentativcima odradio na terenu Sveučilišta Southern Methodist. Bivši vratar priključio se reprezentaciji nakon što je pogledao prijateljsku utakmicu Island - Meksiko.

'Hrvatska će u nedjelju također trenirati na terenima Sveučilišta Southern Methodist, dok će u ponedjeljak, dan prije utakmice, odraditi službeni trening na stadionu AT&T', piše HNS.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

ZA
zanaše1
16:05 25.03.2018.

Dalić?Po ćemu je on taj stručnjak?Koga je treniral? Obična ulizica,ulizuje se Hajduku i Torci,ulizuje se igračima uglavnom sjedi na poljudu i proučava crno-bele tiće.

MI
mirko0410
14:50 25.03.2018.

Ladić pojačanje onda smo stvarno u banani, a Dalič malo poletel nakon dodatnih kvalifikacija a u stvsr ovisi oko voljnog momenta 3-4 glavna igrača kao i njegovi prethodnici.

ZI
zico
13:53 25.03.2018.

borbe oko novaca iz dinama .... pljuckao po mamicu....blokirao dinamo....i na kraju u stozer i sve ce zaboraviti....