WTA turnir u Rimu

Donna Vekić izgubila od Francuskinje Caroline Garcia

Foto: Reuters/PIXSELL
Donna Vekić
Foto: Reuters/PIXSELL
Donna Vekić
Foto: Reuters/PIXSELL
Donna Vekić
Foto: Reuters/PIXSELL
Donna Vekić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Donna Vekić
15.05.2017.
u 20:39
Bio je to njihov četvrti međusobni dvoboj i treća pobjeda Francuskinje
Pogledaj originalni članak

Hrvatska tenisačica Donna Vekić izgubila je dvoboj 1. kola WTA turnira u Rimu od 24. igračice svijeta Francuskinje Caroline Garcia s 6:7 (2), 6:3, 6:7 (6) u meču koji je trajao dva sata i 45 minuta. 

Osječanka je u prvom setu nadoknadila zaostatak od čak 0:5, ali je set ipak izgubila u "tie-breaku". U drugom setu je Vekić uspjela oduzeti servis protivnici kod 3-2 i taj joj je jedini "break" u tom setu bio dovoljan za poravnanje. U odlučujućem setu Donna je kod 2-2 prva došla do "breaka", ali je prednost izgubila već u sljedećem gemu,  da bi u 12. igri hrvatska igračica spasila jednu meč-loptu na svoj servis.

Vekić je "tie-break" započela odlično, povela s 2-0, a potom izgubila pet poena zaredom. Francuskinja je povela s 6-3, ali je Vekić spasila nove tri meč-lopte, da bi četvrtu meč-loptu Garcia ipak iskoristila i prošla u 2. kolo.  

Bio je to njihov četvrti međusobni dvoboj i treća pobjeda Francuskinje. 

Ranije je u Rimu Mirjana Lučić-Baroni svladala Čehinju Lucie Šafarovu sa 7:5, 4:6, 6:3 nakon dva sata igre. U 2. kolu Lučić-Baroni će igrati protiv Ruskinje Marije Šarapove, od koje je izgubila prošloga tjedna u Madridu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.