VELIKI PORTUGALAC

Dječak će ovo pamtiti cijeli život! Ronaldo još jednom pokazao svoju veličinu

Foto: Twitter
Cristiano Ronaldo
Foto: Instagram
Cristiano Ronaldo
Foto: instagram.com/cristiano
Cristiano Ronaldo
Foto: Pixsell/Reuters
Ronaldo
22.07.2019.
u 10:14
Na kraju je dječak dobio uspomenu za cijeli život.  Portugalac ga je dočekao sa smiješkom, rukovao se i slikao s dječakom, a na kraju ga pozvao da sjedne uz njega na klupu
Pogledaj originalni članak

Tottenham je u prijateljskoj utakmici pogotkom Harryja Kanea s polovice igrališta pobijedio Juventus s rezultatom 3-2, a Englez je bio junak susreta, barem što se tiče nogometnog terena. 

Pravi junak je Portugalac Cristiano Ronaldo koji je još jednom pokazao o kakvoj je osobi riječ te je još jednom oduševio javnost.

Naime, jedan navijač došao je uz teren tijekom utakmice kako bi se slikao s Ronaldom, a zaštitari su krenuli raditi svoj posao kako nitko ne bi prišao Portugalcu. Vidio je to i trener Juventusa Maurizio Sarri koji je otišao do zaštitara i rekao im neka puste dječaka da se upozna sa svojim idolom. 

Na kraju je dječak dobio uspomenu za cijeli život.  Portugalac ga je dočekao sa smiješkom, rukovao se i slikao s dječakom, a na kraju ga pozvao da sjedne uz njega na klupu

Cristiano je još jednom pokazao kako priče o aroganciji i umišljenosti nemaju nikakve temelje. 

>>>> Pogledajte kako navijaju Liverpoolovi navijači

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DA
Dak1959
14:46 22.07.2019.

Lijepo se vidi Hrvatska zastava sa prvim bijelim poljem , baš me zanima što će sada "preduzeti " Pupi i Šeparović ?

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:22 22.07.2019.

Nek pokaže veličinu kod optužbe za silovanje.