Juniorski LP

Dinamo u Ligu prvaka krenuo porazom od Lyona (0:2)

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Nikola Moro
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
28.10.2014., Zagreb - Mladi igrac GNK Dinamo Nikola Moro. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
14.09.2016.
u 16:55
Mladi dinamovci prošle su sezone uspješno prošli skupinu i prezimili, zatim bili bolji i od Anderlechta, ali onda su izbačeni jer je igrao Matija Fintić koji je zbog tri žuta kartona imao suspenziju
Pogledaj originalni članak

Mladi nogometaši Dinama gostujućim porazom započeli su juniorsku Ligu prvaka. Lyon je u prvom kolu LP-a mladih slavio s 2:0 i upisao tri boda.

Momčad Marija Cvitanovića bolje je otvorila susret, u prvih 15 minuta zaprijetili su Moro i Lovren, ali bili su neprecizni. A onda je, kako to već obično biva kad ne iskoristiš svoje prilike, uslijedio hladan tuš. Lyon je prvi puta pucao po golu i odmah zabio, strijelac je bio Vieira. Domaćoj momčadi to je dalo krila pa je napokon i proigrala, a u 30. minuti bila je blizu povećanju vodstva, ali Gouiri je pogodio vratnicu.

Do kraja prvog dijela još su za Dinamo probali Olmo i Fintić, ali rezultat se nije mijenjao. Plavi su u prvom dijelu imali sedam pokušaja, ali niti jedan u okvir gola.

U nastavak je domaćin bolje krenuo, prvu priliku promašio je Gouiri, a onda je u 58. došlo i do konačnog rješenja, MKaolida je zabio na asistenciju Gouirija. 

Nakon toga Dinamo je potpuno pao i upisao prvi poraz.

Podsjetimo, mladi dinamovci prošle su sezone uspješno prošli skupinu i prezimili, zatim bili bolji i od Anderlechta, ali onda su izbačeni jer je igrao Matija Fintić koji je zbog tri žuta kartona imao suspenziju.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar cera
cera
17:03 14.09.2016.

Dobro su prošli, večeras seniori dobivaju 4 komada

DU
Deleted user
17:17 14.09.2016.

Bas me čudi taj rezultat. Mislio sam da će biti najmanje sedam golova razlike.