SVJESNI GREŠKE

Dinamo pokrenuo njihov potop, ali sad žele oporavak na potpuno neočekivan način

Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Dinamo pokrenuo njihov potop, ali sad žele oporavak na potpuno neočekivan način
25.05.2021.
u 12:26
Jose Mourinho pokazao se kao promašaj, ali ni on nije čarobnjak, ono što Tottenhamu treba jest zadržati postojeće i dovesti druge jake igrače.
Pogledaj originalni članak

Mauricio Pochettino proveo je pet sezona u Tottenhamu pa ga zamijenio 2019. Paris Saint-Germainom, ponajprije zbog izostanka ambicije u upravi londonskog kluba koji ga je smijenio, no on se nije bunio jer bi i sam otišao.

Sad je spreman na povratak jer, ruku na srce, osjeća da nije obavio posao u Spursima. I spreman je oprostiti sve što mu je učinjeno.

Jose Mourinho pokazao se kao promašaj, ali ni on nije čarobnjak, ono što Tottenhamu treba jest zadržati postojeće i dovesti druge jake igrače. Sad kad se spominje odlazak Harryja Kanea, svjesni su da nešto treba mijenjati.

A to je pristup momčadi. Pochettino tako nešto ima u "malom prstu", većina nogometaša koje je napustio još je tamo i brzo bi se snašao. Također, u Parizu "to nije to", navode za The Sun dobro provjereni izvori.

– Pogriješili smo s Pochettinom, nismo mu smjeli dati otkaz – navodno je kazao predsjednik Tottenhama Daniel Levy prijateljima.

Takvo priznanje teško se može čuti od Levyja i već je samo po sebi velika stvar. Ujedno potvrđuje koliko mu znači Kane, igrač čiji ugovor ističe tek 2024. i mogao bi napustiti klub za 150 milijuna eura. Zainteresirani postoje i ako nogometaš osjeti da drugdje može postići više, otići će.

Levy to ne želi dopustiti i zato "vrbuje" miljenika igrača koji bi mogao dobiti unosan ugovor, ali i priliku dovesti neko zvučno ime tijekom ljetnog roka za transfer.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.