IZBAČENI IZ EUROPE

Dinamo nije jedini, pogledajte što Valenciji nije bilo dovoljno da im UEFA uvaži žalbu!

Foto: Vine/Screenshot
Dinamo nije jedini, pogledajte što Valenciji nije bilo dovoljno da im UEFA uvaži žalbu!
29.02.2016.
u 14:25
Alberto Gil pucao je jedanaesterac, lopta je ušla u gol i odbila se od konstrukcije te zbunila švicarskog suca Adriena Jaccotteta. Presudio je da nije gol
Pogledaj originalni članak

Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) nije samo donijela Dinamu neželjenu odluku već je odbila i žalbu Valencije, koja je na nepravedan način ispala iz juniorske Lige prvaka.

Svjesni su i u Uefi nepravde, ali moraju braniti svoj status pa su odlučili pokloniti Chelseaju pobjedu. Naime, Alberto Gil pucao je jedanaesterac, lopta je ušla u gol i odbila se od konstrukcije te zbunila švicarskog suca Adriena Jaccotteta. Presudio je da nije gol i da se lopta odbila od stative, što je izazvalo žestoke reakcije od svih nogometaša španjolske momčad. No sudac je presudio kako je presudio i uživa svu moguću zaštitu u takvom slučaju.

Valencia je ostala samim time bez prolaza dalje, a UEFA je tu nepravdu odobrila jer bi u slučaju ponavljanja utakmice to bio presedan na koji bi se pozivali svi koje suci oštete. Na kraju će biti kažnjen sudac, no nepoznato je na koji način jer o tome odlučuje posebna organizacija.

Rezime priče jest da će UEFA radije dopuštati ovakve stvari umjesto da uđe u 21. stoljeće i modernizira se te omogući za sporne situacije pregledavanje videosnimke. Na taj način ovakve stvari ne bi se događale i nečiji trud ne bi odlazio u vjetar samo zato što je netko pogriješio u obavljanju svog posla.

>> Uefa presudila: Dinamovi juniori izbačeni iz Lige prvaka mladih!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar TAJSAM
TAJSAM
16:51 29.02.2016.

Sigurno je netko htio da Dinamo ispadne. Kako prokomentirati takvu ludost koju su napravili. Samo zločesti ljudi koji su u pratnji Dinamovaca. U Dinamu je krtica. Pozdrav dobrim ljudima

Avatar zrinko75
zrinko75
16:14 29.02.2016.

krivac bi trebao otići, djeci je uništio snove. nije dovoljno reći sorry

MR
MRUDante
14:35 29.02.2016.

pa kaj taj genijalac s tri žuta nije znal da ima tri žuta i da ne smije igrat?? ili je to prekomplicirano za taj IQ obzirom da se ne spominju ključne riječi kao što su bemve, kafić, manekenke, euri, cajke...