STVARA SE NOVA MOMČAD

Dinamo je dogovorio prvo veliko pojačanje. Petković ili Drmić odlaze na ljeto iz Maksimira?

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Dinamo je dogovorio prvo veliko pojačanje. Petković ili Drmić odlaze na ljeto iz Maksimira?
13.04.2023.
u 12:16
Mladi hrvatski reprezentativac trebao bi početak nove sezone dočekati u plavom dresu
Pogledaj originalni članak

Dario Šimić i Igor Bišćan praktički su dogovorili napadačko pojačanje novog Dinama, to bi trebao biti mladi hrvatski reprezentativac i član Rijeke, Matija Frigan. Prema informacijama portala 24 sata dogovor je vrlo blizu završetka i pokvariti i unitšit može ga jedino superponuda iz inozemstva, no takvih trenutno nema pa će Frigan doći na ljeto u Zagreb. U pregovorima Dinama i Rijeke presudila je Friganova želja za dolaskom u najtrofejniji hrvatski klub te rad s Igorom Bišćanom, koji ga je vodio u mladoj reprezentaciji Hrvatske.

Dinamo bi prema prema istom izvoru vrlo rado želio riješiti Josipa Drmića, koji navodno ima 1,2 milijuna eura na godinu, a Bruno Petković, potpiše li novi ugovor, tražit će jednaku plaću kao i Drmić. Petković ima podlogu za takav zatjev, ali čelnici Dinama ne planiraju da na takvoj plaći drže dva napadača, a igraju u formaciji samo s jednim.

Stoga će se na ljeto pokušati riješiti barem jednog iz dueta Petković - Drmić, a na to mjesto stići će Matija Frigan koji može pokriti i krilnu poziciju. Bivši trener Ante Čačić htio je još ranije dovesti Frigana, bilo je dogovora i o kompenzaciji u vidu Jankovića i Marina, Dinamovih igrača koje bi ustupili Rijeci u zamjenu za manju cijenu.

Predsjednik Rijeke Damir Mišković tražio je navodno pet milijuna eura, no Dinamo je odbio. Potom se razgovaralo o kompenzaciji no u Dinamu su tada vladala burna vremena, stoga je posao odgođen dok se ne izabere novo vodstvo, odnosno dok se situacija ne smiri.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.